ОТСЛАБВАЙТЕ без големи лишения

nelka, ей, провокаторке :+)

Аз реших да си спестявам единия автобус и сутрин (заради студеното) бързо ходя поне 20мин до спирката на следващия автобус за работа :+)
До пролетта вярвам, че ще даде резултат
:yes:

Ама вие много станахте тука, бе госпожици! Сега ще почнете и претенции да имате за менюто: един не го съблазняват кебапчета, друг- бухтички и не знам си какво още...
195smd.gif

Май ще се откажа щом вие вече и на градския транспорт сте сложили кръст.

А това на Алис за аромата си е чистй СПАМ! Срам!

Е, хайде едно за последно:
18smdr.gif

.................
trufflemilk.gif

Аааа,Нелка не,не може за последно! :no:
Много ми трябват 5 кг и твоите тортички и пържолки ми действат страхотно! :)

То аз ясно че станах тук за подбив, ама добре че са ми слаби ангелите.
192smd.gif

Моля, веднага се отзовавам:
160smd.gif

8.-curls-strong-pink-rose.gif
......
18a.-cheese.gif

cake-web.gif
......
classicrose.gif

.............
chocheights500.jpg

................
chocolateheightsroses.jpg

Nadezhda точно ти ми трябваш - аз имам да се отърва точно от толкова, давам ти ги на драго сърце :D
nelka рано сутринта пак ме разсмя, но alys е права :wink: като не ми замирише не е същото. А пък и самоконтрола ми е жележен :) имам шоколадова торта в хладилника и не съм я пробвала дори :cry: завила съм я за да не я виждам като отварям, а пък децата сами се обслужват и се надявам скоро да свърши :idea: че ....изкушението е голямо :lady:
alys до някъде си права, хем ям хем не , но проблема е че ми пада кръвната захар и като почна да виждам кръгчета и звездички хапвам каквото и да било , иначе .....туп и съм долу :( Не мога да спазвам някаква точна диета, трудно ми е , а като съм в движение цял ден и хапвам по малко смятам че до пролетта-лятото да има поне малко резултат :yes:

Milly не си давай парите за CELLFOOD DIET. Миналата година си поръчвах и ефект никакъв. Може би ако спазваш диета и да го пиеш да отслабнеш, но иначе не.Категорично.Аз се ядосах че съм такава будала, хем не вярвам, хем купувам.Ударих го на глад и тогава вече имаше ефект, лошото е че половината кг ги върнах.Пък и за 60 лв. сума плодове ше изядеш.

А не сте ли забелязали, че на всички подобни илачи има уточнението, че ограничението на мазнини и въглехидрати и физическото натоварване са задължителни за крайния успех. Включително и при "официалните" лекарства за отслабване от сорта на Reductil i Xenical. Ами че като така и така ще сме на диета и ще правим гимнастика защо да си товарим организма и черния дроб с лекарстава. А и джоба естествено... Истината е, както казва atinqnka, че е по-добре тези пари да ги дадем за по-качествена храна и да си променим стила на хранене, отколкото да се подлагаме на стресово сваляне на килограми. Резултата от което почти със сигурност е наддаване. :twisted: Не знам колко от вас знаят, но медицината приема, че оптималната загуба на тегло е 0.5-1 кг на седмица или до 4 кг на месец. Така организма се приспособява най-добре. При една рязка диета си мислите само какво ще си хапнете след като тя свърши, нали? Е, тялото ви си мисли същото. И като получи храна се стреми да си натрупа резерви за подобни "черни" дни в бъдеще. Така, че не лишавайте организма си от нищо, но променете съотношението на храните. Може резултата да идва по-бавно, но пък ще е сигурен. [:]

Нелка срама нямаш с тия "грозни" торти.. :) Как да пази човек диета,пък и Ксеникал пия,но резултат.............................................. :wink: :smokin:

Забравих да спомена,че и баницата направих за закуска................. :D :D :D

мнение

УРА !!! Не съм сама в изпитанието ДИЕТА :wink:

Трети ден съм на диета (онази 5-дневната) и само като гледам на Нелка вкусотиите (а аз на сладко не отказвам) .... :cry: Ако знам, че ги има готови у тях - веднага ще тръгна, дори пеша :D :D :D

Проблемът ми е, че имам да свалям до пролетта 10-12 кг ..... Нямам точна идея как ще се справя, но ... надеждата умира последна.

Нелка, може ли да запитам нещо :? - тия снимки авторски ли са или са копнати от нета? Искам авторски!!! :)

диета

искам само да споделя от личен опит че диети без спорт.....резултата е нулев!
Няма начин да не се получи йо-йо т.е. слабеете и бързо наваксвате.
Доколкото си спомням инструкторката ми по каланеика препоръчваше преди да се запиша на курса да направя поне едноседмична диета. Така или иначе мисълта ми е спортуваите и правете диета едноеременно за да има трайни резултати. :D :D :D

Аз пък ще ви кажа, че съм свалила два килограма. :)
И скачам на въже като луда!!! Ама така яко ме болят прасците и имам мускулна треска, че едва ходя... :cry: Какво да направя, че да не ме боли толкова??? :twisted:

Рени, взе ми думите от устата :D .
Любопитко, продължавай да скачаш и организмът ще свикне - после няма да имаш вече мускулна треска. :)

lubopitko, и аз съм в твоето положение,само,че аз правя коремни преси,разни други упражнения и въртя обръч.Имам ужасна мускулна треска......... :cool:

Коремните преси не са ми проблем. Но е някакъв ужас, когато слизам по стълбите...
От понеделник почвам диетата на Скарсдейл. :yes:

МЕНЮ НА ДИЕТАТА СКАРСДЕЙЛ

1 ДЕН

Закуска:
1/2 грейпфрут. Ако не се намира заменете с плод според сезона.
1 филия ръжен хляб, добре препечена, но без масло
Кафе, чай(без захар, мляко или сметана)

Обяд:
Студено месо (по ваш избор, да бъде тънко нарязано, без мазнини, може телешко, пуешко, пилешко)
Домати- обелени и нарязани

Вечеря:
Риба или други морски храни
Смесена салата без ограничение на зеленчуците
1 препечена филия ръжен хляб
Грейпфрут или друг сезонен плод

2 ДЕН

Обяд:
2 добре изпечени кюфтета
Домати, зелена салата с маслини
Чай, кафе

Вечеря:
Плодова салата - в неограничено количество и асортимент

3 ДЕН

Обяд:
Сварена риба, залята с лимонов сок
Грейпфрут или сезонен плод
Чай или кафе

Вечеря:
Нарязано печено месо - без мазнини
Зелена салата, краставици, домати

4 ДЕН

Обяд:
Две яйца, пържени, но с минимално количество масло
Парче изкиснато сирене, слабо осолено
Варена тиква или обелени домати

Вечеря:
Парче пилешко месо на скара - без мазнини и кожа
Варен зелен фасул или спанак, зелени чушки

5 ДЕН

Обяд:
Парчета сирена от различни видове
Варен спанак - без ограничения
препечен хляб - ръжен

Вечеря:
Риба
Прясна салата
Пресни зеленчуци - запарени

6 ДЕН

Обяд:
Плодова салата-без ограничения на обема

Вечеря:
Печено пиле или пуйка-парче
Зелена салата с домати
Грейпфрут или сезонен плод

7 ДЕН

Обяд:
Парче пилешко месо
Домати, моркови, запарено зеле

Вечеря:
Бифтек на скара ( може и в по-голямо количество, но очистен от мазнини)
Зелена салата, краставици, домати

Втората седмица се повтаря. Закуската всеки ден е една и съща. Гарантира сваляне на 8 кг.
Изчетох доста за нея. Има само хубави и положителни коментари. Окуражена съм.
Проблема е, че не бива да се пропуска ядене, аз по принцип не закусвам, както и не може да се разменят обяда и вечерята. Малко ще ми е трудно с пържените яйца на обяд, тъй като съм на работа :D
И не знам какво точно представлява бифтека... :?

То дългичко менюто, ама май си е гладория :D . Яйцата си ги слагаш в една пластмасова кутийка, в един красив плик и ... троп-троп - на работа :) . За бифтека и аз не мога да ти помогна. Приеми, че е печено месо, а дали е като голямо кюфте или си е пържола, мисля, че не е от значение. Да помагат англоговорящите. :?

Назад