Jully

• Началник на темата Началник на темата Jully
  • Начална дата Начална дата
Нещицата на Jully

Здравейте, най-накрая се престраших да покажа скромната си колекция.

:baby:

Последно редактирано:
А този е последният. Все още чака за рамка.

А за нещастие не открих на снимка първият ми гоблен - "Йерусалимската Св. Богородица" на Солария.

А следващия - "Майчино щастие" кой знае кога ще го свърша. Май не остава много време от компютъра.

Поздравления за колекцията!!! Според мен гоблените ти са много добре подбрани като тематика и прекрасно изпълнени. На никой гоблен никъде не се записва за колко време е ушит, остава само спомена за приятните мигове докато твориш!!! А и с подкрепата, която имаш в къщи шиенето за теб ще е огромно удоволствие, защото много ценно е да има и кой да оцени труда ти!!!!

Благодаря за хубавите думи.

А сега най-накрая да покажа моят първи гоблен. Той ме запали по гоблените, благодарение на списание Дона (там го видях).

много красива колекция ;)
страшно много ми харесаха кончетата и да те попитам дали имаш схемичката и ключа?

Гоблена "Вълна" е страхотен,той беше виновен да се завърна и запаля до уши с гобленарското изкуство,преди няколко години:D Станал е сполучлив:clap:

Най-накрая нещо ново

Ето, откакто не съм в профилактика, т.е. от 1 месец, най-накрая се наканих да покажа и нещо ново. Слончето се казва Джъмбо и е от Авантюрата. А маковете бяха за подарък на мъжа ми за рожденния му ден. Снимките не са много хубави, но такива са ми фотографските възможности. Надявам се скоро да завърша и Майчино щастие (само фона ми остана, голяма скука) и да го покажа.

Браво , чудесни са ти гоблените :clap:При мен нещо не вървят в тези летни дни , но идва зима и тогава ще наваксам :D А сега какво твориш ?

Поздравления за красивата колекция!!!:clap::clap::clap:
Не знам как съм пропуснала да я разгледам досега, чудесна е!
Успех с новото начинание!
:kissyou:

Нека съживя малко тази страничка, че шия, а не снимам.:shhh:

Първият е от авантюрата. А вторият е зодията на съпругът ми, купен от Пловдив по време на срещата.

Е има и още, но снимката не стана и трябва нова. Така че по-късно.

Назад