Jully

• Началник на темата Началник на темата Jully
  • Начална дата Начална дата
Чудесно си съживила страничката си!!! :clap:
Тези зодии отдавна съм ги харесала, но...........кога ли ще им дойде реда :confused:
Хайде давай следващите да видим :idea:

жабчето е много сладичко,а мъжът ти е от моята зодия..хубави хора сме това рибите..малко скромност не вреди!

Жабока е голям сладур :greeneye:. А зодиите на Ланарте са ми любими и съм ушила 3 от тях, но на децата. :clap:

Благодаря, момичета. Радвам се, че новите ми гобленчета са ви харесали. Аз жабока не си го харесвам. Трябваше да си взема Аида 14 или 16. А за зодията - аз и моята и на детето ще ушия някой ден.:D

Ваня, съпругът ми много ми се радва наистина. Само отвреме навреме посмърморва, но...

ели, съпруга ми ти праща :cookies::wine:.

Хайде сега да поизтупам праха и от тук. Не, че не съм шила ами не съм ги снимала.
Още непрани и негладени. Чакат да си ги рамкирам.
За годишнината от сватбата през миналия август уших това сърце:

За малкта щерка уших един Мечо Пух.

А тази крава е съвсем прясна - вчера я завърших.

:clap: за новите, свежи попълнения към колекцията ти!:loveglasses:
Показвай и другите ;)

БРАВО!:clap::clap::clap:Зодията е мното хубава, мойто голямото синче/мъж на 24г./ е зодия риби и ако в близко бъдеще ми остане време, непременно ще гледам тази красота да я избродирам.

Последно редактирано:
Ками, Лусика, благодаря. Радвам се, че новите ми поълнения са ви харесали.:kissyou:

Охоо, знаеш ли какво заслужаваш :bong:, защо Мечо Пух не е в рамка, защо не си слушате детето, Вени не :cry:, не настоява ли нейния гоблен да е с предимство - пък и е толкова сладък. А това, че не са ти снимани гоблените не е оправдание. Аз зная, че има кой да ги снима:gipsy:, хайде не хитрувай и покажи всичко, защото ние сме любопитни. А за това, което си показала:clap::kissyou:

Много са хубави и трите попълнения. Мечо пух е толкова сладък - сигурно малката госпожица много му се радва :)

Благодаря, момичета. :kissyou:

Кара, тя, госпожичката иска да го рамкирам, но той горкият е леко пострадал.:cry: И при прането не излезе една малка капчица кръв. :confused:А и малко ме е страх, да го рамкирам сама. Първо ще рамкирам правоъгълните, да набера кураж и за кръглата рамка.
А другите обещавам утре да ги покажа.:D

Благодаря, момичета. :kissyou:

Кара, тя, госпожичката иска да го рамкирам, но той горкият е леко пострадал.:cry: И при прането не излезе една малка капчица кръв. :confused:А и малко ме е страх, да го рамкирам сама. Първо ще рамкирам правоъгълните, да набера кураж и за кръглата рамка.
А другите обещавам утре да ги покажа.:D

Друг път ако имаш подобни фалове да знаеш пере се първо със студена вода, но не трябва кръвта да е престояла трябва да се третира веднага, след избледняването в студената вода го търни със сапунче и го изпери и изплакни - няма да остане следа. Потопиш ли го в топла вода няма изпиране, по скоро се фиксира. В този случай помисли да импровизираш и ушиеш някакво продължение на водата.:kissyou:

Назад