Jully

• Началник на темата Началник на темата Jully
  • Начална дата Начална дата
:clap: :clap: :clap: Jully. Прекрасни гоблени имаш. А този мечо Пух риболовец е много сладък

Даже започвам от днес.
И ще започна с подаръците за свекърва ми за осми март и рожденния ден.

Подаръка е разкошен, дано свекърва ти да го е оценила. А мазилката и валяка на стената :D ми напомни за детството ми. Моята стая имаше същия декор. Много приятно ми стана и ме върна години назад

:clap::clap:Браво на снахичката много добре се представя, подаръкът е разкошен.:clap::kissyou::kissyou:

Mari_ar, kara, благодаря.

Мари, за валяка той си е оттогава. Свекърва ми много иска да го махне, но за сега не успява. Трябва цялата къща да боядисва.:D

А ето и един гоблен, който започнах в лош за мен момент да ме успокоява. Вече рамкиран и на стената.

Последно редактирано:
Големи красоти си сътворила от последното ми влизане в страничката ти:clap::kissyou:Останах очарована:clap:А опитът ти за рамкиране, макар и за първи път, е успешен!
Браво:clap:

Jully,страхотни работи има на твоята страничка!!!:shock:
Минитата са много сладки и закачливи...:idea:
А за "Майчиното щастие",май е излишно да се пише:красота,красота и пак красота.:clap:Толкова сполучлив вариант на модела никога не съм виждала!Разбирам,че и дълго време си го шила,вижда се,че е труден...Ама си е заслужавало,гобленът е като снимка.:kissyou:

Благодаря, Алекс. Майчиното щастие го ших точно година. Най-много ме изтормози фона. А между него уших и Исус и повечето дреболийки. Всъщност е много лесен.

Леле...... колко си напълнила сраничката и то все красиви неща. :clap:
Най много ми харесват "Майчино щастие" и " Мечо пух".:idea:
Останалита също са хубави, но тези особенно ме впечатлиха:clap: :kissyou:

Браво, миличка, справила си се успешно с първото рамкиране! А Майчино щастие наистина е много сполучлив!:clap::clap::kissyou:

Pepina, Marji, благодаря.

А за Майчино щастие бях малко резервирана, защото бе със конци Ариадна и до тогава не бях шила с тях. Но и аз си го харесвам.

Миличка страхотни гобленчета си направила. Майчиното щастие е много хубав, а за рамкирания гоблен браво и скоро ще очакваме още :idea:

Наде, то има, не че няма (за рамкиране), но кога ще се наканя.
Седят ми отвън за да ги виждам и пак им се каня дълго време.

:clap:Jully Прекрасни гоблени си сътворила ,любимият ми е майчино щастие .:kissyou:

idzs, благодаря, че си разгледала страничката ми и си харесала гобленчетата ми.

Нека да поосвежа малко страничката си, че човек би решил, че не шия нищо.

А това е зодията на дъщерята. Много си приличат.:D
Все още без рамка, непран и негладен. Все още се чудя да го рамкирам ли или да чакам да ушия и скорпиона.:confused:

Много хубава зодийка си ушила на Вени, предполагам че е много доволна, а ти мила как можа да кажеш, че рачето на гобленчето и Вени си приличат - толкова послушно дете, какво искаш ти от него. Хайде ушивай си твоят "СКОРПИ" и да видим колко кандидати се оприличават с него:D (в т.ч. и аз - това е под секрет). Много ги харесвам тия зодии на Ланарте и така като гледам си обзавела цялото семейство. :clap::kissyou::flowerlove:

Назад