ММоята скромна колекция

Този мил символ на семейството украсява моя дом
Благодаря ти скъпа :kissyou:
Много са хубави графиките, особено музикалната :clap: А мънистената красота си е направо геройство :thumbup: Добре е, че си подарила Мадоната на храма.
Всичко е много хубаво, но нещо рядко започна да се отчиташ тук. :fight:
Радвай ни по-често

:clap::clap:Ами така е скри се и виж какви красоти си сътворила.А ние дето висим пред компа:(нищо завършено.

Благодаря на всички отделили време да ме поздравят,но истината е,че наистина все по-малко време ми остава за шиене и все по-рядко влизам във форума,но ще се постарая да се поправя:idea:

Браво за последните красиви неща които показваш,както и за всичко ушито от теб!:clap: Поздравления!!!

това е последния,който завърших преди дни,а тези са по-старички този беше за подарък, тези са с мъниста този също е с мъниста

още малко има,тези минита отново са с мъниста а тези вече са с конци , , , последният е с рамка,но нямам снимка :idea:

Маги, браво!:clap::clap::clap:Сериозен отчет си показала. Всички са много красиви и толкова много.:clap::clap:

Браво Маги, поне веднъж в годината да се отчетеш:fight:. Най-сетне кончетата са готови, много са хубави.Също и мънистената поредица цветя и рибки, графиката и кучетата. А котето много се хареса и на моето сиамче- веднага отиде да се запознае с него и почти докара позата:D
Благодаря ти за чудесния подарък:kissyou:

Снимката с котето ме развесели. С чудесни гоблени си попълнила колекцията си.

Чудесни са новите ти попълнения, а гобленът с котето направо е невероятен :clap:

Назад