ММоята скромна колекция

Ех,тази Младенка,докато аз се наканя да си покажа гобленчето,което уших за нея и семейството й специално,тя ме изпреварила:idea:срам ме е да призная,че трябваше да го получи за Нова Година,а то доста подминах срока...но в крайна сметка съм щастлива,че дори със закъснение гобленчето й достави такава радост:idea:сега искам да се похваля и с една валентинка,ще търпи корекции,но за сега я показвам така:idea:

:clap: Прекрасни неща си изработила. Всичко ми хареса.Поздравления!
А, серията ти от пеперуди е виждам за първи път.

Ей Маги,страхотно се е получило това гобленче с двата сладура!
Сега шия два гоблена наведнъж:gipsy: но ще взема да го вмъкна и моето комплектче .
Браво на теб! А и рамката е супер:thumbup:

Маги, мила чудех се къде се загуби - а ти си шила нови красоти!:clap:
На гобленарското семейство - честито подаръче, но:confused:не разбрах какво и е на валентиката, че ще търпи промени?:kissyou:

Е,няма кой знае какво и колко за показване,но все пак ми се искаше да се похваля и поосвежа темичката си...доста трудничко я намерих,но все пак успях:D и това е последното,което завърших преди седмица още не е изпран и изгладен предполагам затова е така остра муцуната на коня:confused:

Доста време не съм си влизала в темичката,но днес реших да се похваля с последните неща,които съм шила през тази година Този е изцяло мъниста и е вторият ми завършен гоблен с мъниста , този подарих на много скъпа за мене приятелка , този също подарих, този си го уших лично за мен,понеже се влюбих в тази чаша... този пък дарих на църквата,в която е кръстен сина ми...,това беше,дано не ви е доскучало в моята темичка

Много красота показваш наведнъж!:kissyou:
И много хораси зарадвала със сътвореното от теб!
Поздравления!:clap::clap::clap:

Страхотни нови попълнения! :clap: И на мен чашката много ми допадна. Може ли да те помоля за схемичката?

Назад