ММоята скромна колекция

Не са нищо особенно,но заразена от общата болест,която са прихванали повечето съфорумки ето и моите мъничета за Коледа,надявам се да има и още:idea:Не са оформени,защото още се чудя какво точно ще стане от тях

Това са ми последните неща,които изработих.Рибоците са послучай Никулден-имах двама именници и затова по една риба на всеки:idea:Моля да ме извините за лошите снимки

И след като вече моята изненада зарадва коледното ми другарче,да си я сложа в темичката:idea:За по-хубава снимка посетете темата за получени подаръци свързани с играта...Ния се е справила перфектно със снимките

Вече новият притежател си показа подаръка и е време и аз да си го сложа в темичката.Това е мънистената красота,която уших с много желание и специално за Младенка:kissyou:

Ето най-после и моя Параклис видя своя край-на 21.12 му ударих и последното бодче и сега ще чака своята рамка.Показвам го неизпран и неизгладен,за което моля да не ме съдите строго:DЗабравих да спомена,че това да го свърша толкова скоростно се дължи на играта Втори шанс и сега съм безкрайно щастлива,че се включих в нея

Реших да дам малко живот на темичката си,че ще вземе да хване паяжина вече:Dпочвам с последния завършен за 2008 год.-щампа на Мечо Пух,лястовичките са първия завършен за 2009 г.,а след тях е Матю:idea: ,а ето го и в комплект с МакКуин...

продължавам с подаръците,които вече са при новите си притежатели...тези двата са в другарчето ми от 8-мартенската игра,а тези двата са при една приятелка-часовника беше за нея,а графиката за дъщеричката й:idea: Толкова за сега,надявам се да ви харесат моите мъничета

Да покажа и последните си готови неща...Подаръка ми за Великденското другарче също е готов,но него ще видите другия месец:idea:Котето-щампа завърших снощи за подарък и бързам да го покажа още неизпран и неизгладен,за което ще ме извините:idea:Малкото котенце уших специално за Радрод,точно за една вечер,не мога да не се похваля колко бързичко го уших:D

Хайде и аз да си сложа в темичката последния подарък,който изработих за другарчето ми от Великденската игра Sunyto,а и да покажа и котето вече в рамка:idea:

След като подаръчетата ми от Игра на цветовете са вече при другарчето ми,мога и аз да си ги сложа в темичката:idea:Гущерчетата ги уших импулсивно,харесаха ми и реших,че ще е страхотна изненада:confused:Това всъщност са и последните ми ЗАВЪРШЕНИ гобленчета,нещо напоследък ме е напуснала музата:(

ПЪРВИТЕ ДВА СА МИ СКРОМНИЯТ ПОДАРЪК ЗА РД НА МЛАДЕНКА,КОТЕТО Е ПОДАРЪЧЕТО ЗА РД НА СИНА МИ,МАЛКО ЗАКЪСНЯХ,НО ВСЕ ОЩЕ Е НА 3 ГОДИНКИ:D , ,А ТОВА Е КАРТИНКАТА НА КОТЕТО

Тази иконка уших набързо за подарък,а да покажа и котето вече в рамка:idea: , .

то не бе прах,не бе паяжини:idea:не че има кой знае колко и какво да покажа,но все пак:idea:молитвата я ших за себе си,шия я за втори път,но беше с голямо удоволствие:confused:смятам да ушия и другите две ангелчета от серията,но по-нататък,коминочистачето го уших ей така,между другото,че много го харесах още като го видях,и последното е моят Робин от играта,вече в рамка... бих показала и моето участие в другите Робини,но за съжаление нямам снимка на всичките си мотиви :(

най-после и аз да си покажа малкото неща,които успях да направя за подаръци преди празниците:(,това първото е за мен ,тази подарих на Младенка ,тази беше подарък за другарчето,което прати на мен подарък в коледната игра ,а това е гобленчето,което аз уших за другарчето ми от играта

Честита Нова година, Маги!Поздравления за коледните ти творения!:clap: Чудесни са тези панделки.:clap::clap::clap:

Искам да покажа разкошния си подарък от Маги . Използвам нейна снимка, моите нещо не се получиха. Съвсем тематичен подарък за нашето гобленарско семейство :D Не можем да му се нарадваме, всеки се усмихва, като го види. На това му се казва "Точно в десятката" ! БЛАГОДАРЯ, мила Маги:flowerlove:

Назад