Не са нищо особенно,но заразена от общата болест,която са прихванали повечето съфорумки ето и моите мъничета за Коледа,надявам се да има и още:idea:Не са оформени,защото още се чудя какво точно ще стане от тях
Това са ми последните неща,които изработих.Рибоците са послучай Никулден-имах двама именници и затова по една риба на всеки:idea:Моля да ме извините за лошите снимки
И след като вече моята изненада зарадва коледното ми другарче,да си я сложа в темичката:idea:За по-хубава снимка посетете темата за получени подаръци свързани с играта...Ния се е справила перфектно със снимките
Вече новият притежател си показа подаръка и е време и аз да си го сложа в темичката.Това е мънистената красота,която уших с много желание и специално за Младенка:kissyou:
Ето най-после и моя Параклис видя своя край-на 21.12 му ударих и последното бодче и сега ще чака своята рамка.Показвам го неизпран и неизгладен,за което моля да не ме съдите строгоЗабравих да спомена,че това да го свърша толкова скоростно се дължи на играта Втори шанс и сега съм безкрайно щастлива,че се включих в нея
Реших да дам малко живот на темичката си,че ще вземе да хване паяжина вечепочвам с последния завършен за 2008 год.-щампа на Мечо Пух,лястовичките са първия завършен за 2009 г.,а след тях е Матю:idea: ,а ето го и в комплект с МакКуин...
продължавам с подаръците,които вече са при новите си притежатели...тези двата са в другарчето ми от 8-мартенската игра,а тези двата са при една приятелка-часовника беше за нея,а графиката за дъщеричката й:idea: Толкова за сега,надявам се да ви харесат моите мъничета
Да покажа и последните си готови неща...Подаръка ми за Великденското другарче също е готов,но него ще видите другия месец:idea:Котето-щампа завърших снощи за подарък и бързам да го покажа още неизпран и неизгладен,за което ще ме извините:idea:Малкото котенце уших специално за Радрод,точно за една вечер,не мога да не се похваля колко бързичко го уших
Хайде и аз да си сложа в темичката последния подарък,който изработих за другарчето ми от Великденската игра Sunyto,а и да покажа и котето вече в рамка:idea:
След като подаръчетата ми от Игра на цветовете са вече при другарчето ми,мога и аз да си ги сложа в темичката:idea:Гущерчетата ги уших импулсивно,харесаха ми и реших,че ще е страхотна изненадаТова всъщност са и последните ми ЗАВЪРШЕНИ гобленчета,нещо напоследък ме е напуснала музата
ПЪРВИТЕ ДВА СА МИ СКРОМНИЯТ ПОДАРЪК ЗА РД НА МЛАДЕНКА,КОТЕТО Е ПОДАРЪЧЕТО ЗА РД НА СИНА МИ,МАЛКО ЗАКЪСНЯХ,НО ВСЕ ОЩЕ Е НА 3 ГОДИНКИ , ,А ТОВА Е КАРТИНКАТА НА КОТЕТО
то не бе прах,не бе паяжини:idea:не че има кой знае колко и какво да покажа,но все пак:idea:молитвата я ших за себе си,шия я за втори път,но беше с голямо удоволствиесмятам да ушия и другите две ангелчета от серията,но по-нататък,коминочистачето го уших ей така,между другото,че много го харесах още като го видях,и последното е моят Робин от играта,вече в рамка... бих показала и моето участие в другите Робини,но за съжаление нямам снимка на всичките си мотиви
най-после и аз да си покажа малкото неща,които успях да направя за подаръци преди празниците,това първото е за мен ,тази подарих на Младенка ,тази беше подарък за другарчето,което прати на мен подарък в коледната игра ,а това е гобленчето,което аз уших за другарчето ми от играта
Искам да покажа разкошния си подарък от Маги . Използвам нейна снимка, моите нещо не се получиха. Съвсем тематичен подарък за нашето гобленарско семейство Не можем да му се нарадваме, всеки се усмихва, като го види. На това му се казва "Точно в десятката" ! БЛАГОДАРЯ, мила Маги:flowerlove: