venipetgab 28 Декември 2011 #62 Ванче, прелестен е тоя триптих. Поздравления за избора на рамка!:clap::clap::clap: И двореца в Балчик много ми харесва.
Ванче, прелестен е тоя триптих. Поздравления за избора на рамка!:clap::clap::clap: И двореца в Балчик много ми харесва.
zezata Гобленар 21 Февруари 2012 #65 Браво! Много красив гоблен и точно преди Великден ушит-добро предзнаменование. Здраве и късмет ти пожелавам!
Браво! Много красив гоблен и точно преди Великден ушит-добро предзнаменование. Здраве и късмет ти пожелавам!
I irina48 21 Февруари 2012 #66 Много красив гоблен!!!Да ти е честит!!! Ще чакам да го видя в рамка,със сигурност ще е още по-прекрасен:clap:
Много красив гоблен!!!Да ти е честит!!! Ще чакам да го видя в рамка,със сигурност ще е още по-прекрасен:clap:
C cvetomilka.1 Гобленар 21 Февруари 2012 #67 Браво,Ванче!Триптиха е прекрасен,а отдавна не ме беше впечатлявал гоблен на религиозна тематика,както последното ти творение.:clap::clap:
Браво,Ванче!Триптиха е прекрасен,а отдавна не ме беше впечатлявал гоблен на религиозна тематика,както последното ти творение.:clap::clap:
decor 21 Февруари 2012 #68 за мен беше огромно удоволствие да разгледам колекцията ти :clap::clap::clap:
veneta_az 22 Февруари 2012 #72 Много е хубав!!!!!!!!! Сякаш сияние идва от бебето Исус. :clap::clap::clap:
van4e_to 11 Март 2012 #73 Много от нас вече са на великденска вълна :idea: Да покажа какво спретнах и аз тези дни.
Topcho 29 Април 2012 #77 С огромно удоволствие се разходих из страничката ти! :loveglasses: И големи, и сложни, и малки има, и всичките са прекрасни! :clap::clap: А последните тигри са като живи! Последно редактирано: 30 Април 2012
С огромно удоволствие се разходих из страничката ти! :loveglasses: И големи, и сложни, и малки има, и всичките са прекрасни! :clap::clap: А последните тигри са като живи!
1 1226 30 Април 2012 #78 много харесвам големи котки ,а твоите са станали разкошни.направо ще ти проговорят.поздравления.