Здравейте, мили гобленари и гобленарки :kissyou:
Отдавна не съм се отчитала в моята темичка, но днес вече ми е ред
Благодарение на manka, която успя да ни мобилизира в играта Втори шанс, си завърших гоблена "Ангел Хранител" на Солария :idea:
Взе ми здравето и нервите - 60 цвята- но пък Солария си е Солария - мисля че си заслужаваше :loveglasses:
Добър вечер, работливки :kissyou:
Току що преминал през съответните козметични процедури - пране, гладене и снимане
И докато се чудих коя от двете снимки да прикача, показвам и двете :idea:
Пожелавам на всички много усмивки и весели празници :kissyou:
Да ви се похваля, благодарение на slasch, се научих да правя това:idea:
Две от тях отидоха за подаръчета на учителките на сина ми в детската градина, останаха много очаровани :idea:
slasch, много ти благодаря :kissyou:
Привет на всички в този мрачен и дъждовен ден :kissyou:
Готово, изпрано и изгладено моето "Китайско пано":idea:
Супер лесно, на места досадно и определено си починах с този гоблен
Благодаря ви момичета :kissyou:
А тези са шити отдавна и съм ги показвала в етапите, но сега просто ги преместих в темичката ми с готовите творби ............
Хайде да си преместя новите попълнения в темичката за готовите творби, че скоро не съм писала в нея :shhh:
Тука по план график трябваше да има паспарту, но майсторът в ателието в Пловдив "забравил!" да го сложи и ми го връчиха в този вид.
Не е идеално лошо, но нали знаете какво е да се настроиш за едно, а да получиш друго. Жената предложи да го оставя да го поправят, но да ходя трети път за този гоблен - просто щеше да ми излезе златна тази рамка.
Здраве да е!
Ох, след едночасова борба със стиропорената топка произлезе това :lady:
И нали си е мое, харесвам си го :idea:
Още тренировки ми трябват, за да стигна скорпито и другите момичета, но засега и на това се радвам. Иренчето ме снабди с цял кашон фигури, още повече се гордея, защото зарибих и леля ми!
И вместо "Пристрастени към Местопрестъплението", да го прекръстим "Пристрастени към Коледните топки"!
Неделнити ме страсти, още малко фигурки имам и смятам да приключвам :smokin:
И така по между топките и сърцата, се роди ето това!
Изработка на схемата: iliana67. Това е от мен за нея :kissyou::heart:
Ушиване: от van4e_to :idea:
Отиде за подарък, разбира се :greeneye: