Реших да ви се отчета каква я свърших в последно време:smokin:
"Обектът", тоест гобленът беше временно замразен заради довършителни работи на други гобленарки, които се затрудниха с шиене на букви и цифри, а също и заради тази рокличка за една 9-месечна буболина!
Ших я много рисковано, защото нямах нито дрешка, по която да пробвам размера, така че стискайте палци всичко да е наред:kissyou:
Мечо отиде за подарък на сладурчето, за което беше и рокличката, а пейзажът е част от триптиха, който zhak показа :idea: Сега продължавам с другите части.На zhak и на abazova_s - благодарство за схемичките :kissyou:
:kissyou: Страхотна колекция :clap: Малко въпросче извън темата - в кой квартал живееш ! Мама е от Генерала . Може като се прибирам към моя край да се видим на кафенце . Иначе съм от Стряма , но мъжът е от Добрич и живея там .
Момичета, да ви се похваля с новата си придобивка - изпрана и изгладена! Два пъти тази година ходих на това място - просто е вълшебно! И винаги, когато шиех гоблена, мислено бях там! :kissyou:
Привет и от мен! Разгледах ти всички красоти, поздравления от мен. Страхотни са. Последната красота я мернах във фейсбук и много ми хареса, на сега като гледам колко много други красоти си създала, не се учудвам и за последната.