Картини от брюкселска дантела

Браво,Мими! Много красиви неща си показала пак. А кога ще ни проведеш урок и на нас за работа със студен порцелан? :)

Красиво коледно настроение!:clap::clap::clap: Благодарим , а аз бих искала урок по брюкселска дантела:D:loveglasses:

Здравейте скъпи форумчанки:idea:
благодаря за добрите думи!!!
По принцип нямам нищо против да давам от време на време уроци,
но не зная как ще се реши въпроса с пътуването до В.Търново...
А сега искам да ви създам малко пролетно настроение ...

Хиляди благодарности за пролетното настроение! Наистина твоите творби зареждат с толкова слънце и настроение - красота!!! Благородно ти завиждам - продължавай все така!

Последно редактирано:
С твоето пролетно настроение и в душата ти става пролетно..:clap::clap::clap::D

Мими, просто нямам думи. Повече от прекрасно. :clap::clap::clap:
Тези цветя са като истински, невероятни са. :kissyou:

Най-после, Мими! Знаеш ли от кога чакам да се появиш с нещо ново? Много свежо пролетно настроение лъха от последните ти творби. Дано скоро ги видя и на живо. :)

Картини от "студен порцелан"

Здравейте приятели,:kissyou:
най-после намерих време да покажа някои мои работи - картини от брюкселска дантела и "студен порцелан", както и един бонсай, но побългарен - шипков храст. За картините от "порцелан" все още се уча, но по малко започват да приличат на нещо...:confused:
Надявам се, че всички сте добре, ползвате си летните отпуски и ходите на море и планина, но не си забравяйте гоблените и ръкоделията, защото зная, че това е най-голямото удоволствие!!!:thumbup:

А сега от къде да намеря думи, за да изразя възхищението си от показаните красоти, Мими! :confused: Недей да скромничиш, всичко е много хубаво! :clap: Де да можех и аз да правя такива хубави цветя. Дали ще ги видим скоро на живо? :)

:clap::clap::clap:Винаги съм изказвала искреното си възхищение от таланта и въображението ти ,с което твориш.Поклон!:-| Няма такова човеченце ,за да го покажа.:kissyou:

Страхотна страничка,която за мое съжаление открих чак сега.Всичко тук е прекрасно!Нямам думи.Преди години майка ми се учеше на брюкселска дантела и имаме барабан вкъщи,но такива модели виждам за първи път.
Знам,че става бавно и не е лесно,затова се възхищавам на труда ти Mimi Dobreva.Браво!
:clap::clap::clap:

Мими ти направо ни разби.Толкова красота си сътвори отново.Браво мила.И дано да видим всичките тези красоти на живо .:kissyou::kissyou::kissyou:

Пред такава красота човек остава без думи. Особено ме впечатляват творенията ти от студен порцелан. Разкошни са, като истински. :clap::clap::clap:

Назад