Картини от брюкселска дантела

:clap: Прекрасни са! Просто не мога да се изразя по-красиво за красотата, която създаваш.:clap::clap::clap:

красиво и стилно. но и много трудно се създава тази красота. прекланям се пред уменията ти.ти си творец.
Зашо не пробваш да ги сложиш в истински рамки.Биха изглеждали превъзходно според мен.:clap::clap::clap:

Мими, като имам представа как се работи брюкселската дантела,се прекланям пред въображението ,майсторството ти, умението ,да пресъздаваш нежността, красотата ,която ни заобикаля по такъв уникален начин.:clap::clap::clap:Пожелавам ти живецът на творец да не те напуска ,а и трябва да ни предадеш и по някой урок.:D Лродължавай да ни радваш с твоите произведения на това неповторимо изкуство!:kissyou:

Мими, направо се чувствам виновна пред теб, че съм пропуснала публикациите във формума на тези невероятни красоти, които си сътворила.
Действително на живо са още по-хубави. Радвам се , че има такива предприемчива хора като теб. Браво!:clap:
Искам да те помоля да не скромничиш и да качиш във форума списанията , които публикуват твоите прекрасни разработки на брюкселска дантела.

И от мен да знаете, тази дама е пълна с изненади:confused:.
Сега се е захванала с изработката на цветя от студен порцелан, скромничи, че като за начинаеща има известни неудачи, но според мен това не е вярно. И с това ново начинание се справя блестящо, на срещата ни изуми за пореден път. Браво Мими, радвам се че те познавам!:clap::flowerlove::kissyou:

Седя,и се чудя с какви думи да изразя възхищението си...............и не мога да измисля нищо достойно за труда ти.
СТРАХОТНИ СА ДАНТЕЛИТЕ.:clap::clap::clap::clap::clap:

Просто не вярвам, че подобно съвршенство може да бъде направено от човешка ръка - както дантелите, така и произведенията от порцелана :confused: То бива талант, бива , но това е нещо уникално!
Поклон пред таланта ти, Мими :clap::clap::kissyou:

Страхотна си, просто невероятна. :clap: на теб за майсторлъка, който притежаваш.
Наслаждавам се от сърце на твоите красоти.

Специални поздрави от мен :kissyou:

От все сърце благодаря на всички за добрите отзиви!!!

А сега искам да ви покажа първата си аранжировка от студен порцелан.
Извинете за несъвършенствата, но аз съм все още в първи клас /даже нулев/.:shy2:

За пръв път виждам таквоз чудо! За малко да си глътна езика..
:clap::clap::clap::clap::clap:

Шегата настрана,но като ги показах на съпруга ми ,той не повярва ,че са направени от порцелан.:D Изключителни са творенията ти и самата ти си невероятен творец.:clap::clap::kissyou:

Мими, както винаги скромничиш. Цветенцата са направо перфектни.
Бурни аплодисменти :clap::clap::clap::clap:
С нетърпение очаквам следващата изненада!:kissyou:

Takava krasota, iziashtestvo i fines, za jalost, ne se seshtat vseki den. Prodalgavaite da tvorite, "a ne da pravite neshto si tam, samo i samo da ne bezdeistvate"! Iskreno Vi se vazhishtavam!!!

Назад