Картини от брюкселска дантела

Браво, Мими, страхотен майстор си! Не мога да се нагледам на картините ти! :clap::clap::clap:

БЛАГОДАРЯ
на всички за добрите отзиви:kissyou:
Ще се старая да измислям нови и нови неща, за да ги работя с радост, а на вас да доставя удоволствие - МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Много красоти събрани на едно място в твоята темичка :kissyou:
Разкошни са :clap:

Здравейте прекрасни дами:hello:
днес направих снимки на последните си бижута и не мога да се въздържа
да не ви ги покажа. Зная, че не са по темата, но ми се иска всички мои
неща да са на едно място - моля за извинение!
В тази област съм още нова и то си личи, но надявам се,
все пак да ви е интересно...

Мими ,
Попадам за първи път на твоята страничка и ти свалям шапка!Всеки може да шие гоблен след като има конци,панама и схема ,но не всеки може да си направи модел и да го изпълни като теб! Искрени поздравления:clap:

Последно редактирано:
Сътвореното от теб е изумително красиво и уникално.Възхищавам се на майсторлъка,търпението и усета при съчетаването на цветовете във всичко показано.Трудно намирам подходящи думи,затова ще кажа просто БРАВО,БРАВО,БРАВО..............

Красота

Какво бих казала? Та аз гледах с отворена уста:D Прехласната от твоя труд.Това ,което си направила е една малка галерия на изкуството.Умението ,с което съчетаваш цветовете, майсторството..........ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!!!БЪДИ ЗДРАВА и продължавай със същия ентусиазъм!!!:clap::clap::clap:

Мими, да ги донесеш новите неща на следващата среща.Красиви са.

Произведенията ти са невероятно красиви и уникални! Така зяпнах, че не мога да си затворя устата....:clap: Кокиченцата най-много са ми на сърце!

Искренни поздравления!:clap:

Как ми се иска да ме научиш да правя такива неща..... Аз мога да плета на една кука, но това ми се вижда много, много по-сложно..... Пък си ми тооооолкова далече.....

Последно редактирано:
Намам думи - невероятно! Да се чуди човек това от какви ръце е създадено :confused:! Едва ли е достатъчно просто да са златни :clap:

Невероятно, прекрасно, спиращо дъха. :clap: :clap:
Освен огромно БРАВО друго няма какво да ти кажа...

Назад