sianie35 Гобленар 24 Март 2011 #141 Чудесни картички!Тези идеи за" мъжка картичка "ги гледах някъде из нета -много сполучливи са станали!Поздравявам те!:clap:
Чудесни картички!Тези идеи за" мъжка картичка "ги гледах някъде из нета -много сполучливи са станали!Поздравявам те!:clap:
bop_bop_mara 24 Март 2011 #143 Много оригинални и сладки картички! Перфектна изработка! :clap: :clap: :clap:
mandol 25 Март 2011 #147 Картичките са невероятни!!!! Особено тези с обувките, взеха ми акъла!!!! :clap::clap::kissyou:
pepina 23 Април 2011 #149 Извинявам се че прикачвам директно снимките , но не ми се получава на radikal.ru Извинявам се още веднъж!
Извинявам се че прикачвам директно снимките , но не ми се получава на radikal.ru Извинявам се още веднъж!
pepina 23 Април 2011 #150 :kissyou: Весел празник на всички!!!!!!!!! Здраве , късмет и мноооооооооооого свободно време за проектите които сте замислили!:kissyou:
:kissyou: Весел празник на всички!!!!!!!!! Здраве , късмет и мноооооооооооого свободно време за проектите които сте замислили!:kissyou:
F fanivarna 23 Април 2011 #152 pepina каза: Ето ги и последните ми твореня:idea: Кликнете, за да разширите... много са сладки :kissyou::clap::clap:
pepina каза: Ето ги и последните ми твореня:idea: Кликнете, за да разширите... много са сладки :kissyou::clap::clap:
rosicaemilova 23 Април 2011 #154 Всичко в тази страничка е много красиво.Но за картичките думи нямам.Направо се смаях.Не бях виждала толкова разнообразни и направени с вкус картички,а и толкова много на брой.Приеми моите поздравления за всичко,което си сътворила.:clap::clap::clap:
Всичко в тази страничка е много красиво.Но за картичките думи нямам.Направо се смаях.Не бях виждала толкова разнообразни и направени с вкус картички,а и толкова много на брой.Приеми моите поздравления за всичко,което си сътворила.:clap::clap::clap:
pepina 27 Април 2011 #155 Благодаря ти миличка за прекрасните думи!:kissyou:След толкова похвали , следващите картички трябва да са още по-хубави :idea::kissyou:
Благодаря ти миличка за прекрасните думи!:kissyou:След толкова похвали , следващите картички трябва да са още по-хубави :idea::kissyou:
mila_an 27 Април 2011 #156 :clap::clap::clap: Картичките са разкошни, направени са с много фантазия и вкус.:clap:
ralli Гобленар 28 Април 2011 #158 Прекрасни картички!Толкова са пъстри и с майсторска изработка...:clap::clap::clap:
kamellia Гобленар 28 Април 2011 #159 Страхотни и изпипани до последният детайл са вс картички!! Поздравления и от мен, Пепи!!! Продължавай в същият дух !
Страхотни и изпипани до последният детайл са вс картички!! Поздравления и от мен, Пепи!!! Продължавай в същият дух !
rostso Модератор 28 Април 2011 #160 Петя, много са красиви!... ама наистина МНОГО! .. и при това ВСИЧКИТЕ!:clap: