pepina

• Началник на темата Началник на темата pepina
  • Начална дата Начална дата
Като глвдам твоето коледно изтупване, направо срам ме хваща. Толкова много и толкова красиви неща си направила, че няма как да не им се порадвам!:clap::clap::clap:

Да се отчета , че отдавна не съм влизала във форума .Срамота :shy2: толкова нови неща по темите , а аз само се мотам :crazy::goodnews:

Ти ако на това му казваш мотаене... Много нежни са и петте, много 14-тофевруарски и пролетни! Особено в цвеенцата ми останаха очите :clap::clap::clap:

Всичките неща са направо чудесни,а на мен най-много ми хареса зайчето,много е сладко и хубавичко.:clap::clap::clap:
:kissyou:

:hello: Огромна колекция.. кое да гледа човек по-напред.
Най ме грабнаха папагалите. "Шопкинчетата" са много сладки, забележете бузите им колко много приличат на аватара на blue_bouble :D:D:D
От последните най ме впечатли зайо. Много е интересен! :kissyou:

Последно редактирано:
Благодаря ви много за мненията!:kissyou: Колкото до Зайо , той ми е подарък от skorpion-чето , за което изключително и благодаря :kissyou:!
Ще си го сложа в рамка и съм готова с Великденската украса

Като гледам не си се мотала много, а си "работила", докато ние си висим във форума :D:D Чудесни са!!!!:clap::clap::clap:

Пепи,ти не спиш ли ,мила?Исках да хвърля един поглед ,да се насладя пак на гоблените ти и откривам нови неща.Ти си ми балсам за погледа!:kissyou:

Много сладки нови попълнения, :clap:,особено тези с дечицата, на които и аз съм хвърлила око, но не се знае кога........:D

Благодаря ви! Много сте мили ,а аз се старая да бъда в крак с всички вас :kissyou:. fantasia, благодаря ти мнооооооого:flower:nikoll,смело ги подхващай,много лесно и бързо стават.Успех!

Прекрасна колекцийка и все слдурски неща особенно тези дечица и на мен много ми харесват .Явно някой шият а не се мотаят като мен само с един чаршаф :clap::kissyou::kissyou:

Лелееееее колко време нищо не съм публикувала .Срам ме хвана
Сега да се отсрамя , ще ви покажа малко от последните ми творения за Коледа .

Назад