pepina

• Началник на темата Началник на темата pepina
  • Начална дата Начална дата
Уникални картички:clap::clap:,
но очите ми ,,останаха" в ризата с вратовръзка.

Направо ме разби!Не бях влизала отдавна в страничката ти и разбира се съм пропуснала доста неща.Тези великденски красоти ,които са толкова много и така красиви,че няма начин да не са донесли настроение на притежателите си!Поздравявам те!:kissyou:

Картичките са изпипани до последния детайл,поздравления:loveglasses::clap::clap::clap:

Последно редактирано:
В тази тема колко отдавна не е писано , трябва някой да ми издърпа ушите ::idea:.Доста съм несериозна ,чак ме е срам :shy2:.Идва края на годината и всеки си прави равносметка -какво и как е свършил :confused:
Да ви покажа последните си творения .Истината е че последната година много ,ама много се увлякох по картичкоправенето .Поради тази причина влизам рядко във форума , но намирам по малко време да се насладя на вашите невероятни красоти :kissyou:

А за този гоблен искам да благодаря на една невероятна жена с голямо сърце която ме изненада с този прекрасен подарък . Доне / d0nka/,Благодаря ти ! Щастлива съм че те познавам :kissyou:

Петя, страхотни нови попълнения! Като знам как изпипваш всичко не се съмнявам в красотата им! Много ми харесват тези гоблени по Хейгъл - пък и то цели три на веднъж! А за пеперудата - нямам думи! :clap: :kissyou:

Макар и с закъснение да покажа с какво ме зарадва pepina за Коледа

Безкрайно много ти благодаря Петя, за красивия и перфектно изработен подарък.

Толкова красиви картички не бях виждала досега:loveglasses::loveglasses:Поздравявам те за майсторството,сякъш не са пипнати с ръце :clap:
Трябва някой път да ни дадеш уроци:kissyou:
Гоблените също са прекрасни

Назад