Проблем с форума

• Началник на темата Началник на темата nora
  • Начална дата Начална дата
Здравейте.
Днес докато разглеждах темата "БЕЗПЛАТНИ СХЕМИ" и мнението "ОБРАЩЕНИЕ К АДМИНИСТРАЦИИ!" видях , че има побликувани 13 отговора , а след като влязах да ги разгледам се оказа, че се виждат само 5 отговора. Останалите мнения ги нямаше. В моя компютър ли е проблема или става нещо със сайта?

При мен много често започна да се случва подобно,просто чакам да се появи.
Понякога влизам само на свойта страница със гоблени,а самият форум го няма.

:(

I na men tezi dni mi se slu4va mnogo 4esto da ne moga da vliaza vav foruma s 4asove V4era ve4erta pak opitvah i ni6to i mi se izpisva sa6toto kato na chedenceto :(

И аз имам същия проблем, вчера и днес голяма мъка докато вляза във форума, не се отваря страницата и това е:(

Дали не е от претоварване. Ако доста от нас го ползват едновременно и по този начин блокира сървара им

И при мен се случва да не мога да отворя форума по някога, просто ми излиза грешка и така понякога по цял ден!! Погледнете положително на това, през това време може да шиете :D и да наваксвате часовете, прекарани пред РС-то!!! :greeneye:

Сигурно необходимо да има бягаща реклама на страници на този форум,но много пречи и дразни,застъпва темите.Възможно ли да я наместите да "стои" на едно място?

Нямам нищо против рекламите,но не и при тези дето ми пречат!!!!
От тази бягаща реклама не виждам нито кога е пуснато мнението, нито кой го е пуснал....:confused: Направо ми закрива 1/3 от форума :evil: Не само е дразнеща, а направо пречеща. Ако продължава така ще се
ОТКАЖА ДА ВЛИЗАМ ВЪВ ФОРУМА !!!!!!!!!!!!!!!!!

ДОРИ И СЕГА КАТО ПИША НЕ ВИЖДАМ ЧАСТ ОТ НАПИСАНОТО.

Моля админите да направят нещо,за да се промени това :rezando: :rezando:

Не е ли възможно тази реклама да се пусне хоризонтално най-отгоре на страницата ??? Пак да е бягаща,но няма да ни пречи.

Аз разбирам,че това носи печалба,но все пак,форум за нас жените,които ходят тук многократно всеки ден и да видиш толкова дразняща /и изобщо на никой от нас не нужна/ реклама.....потискващо настроение....Нали никой не иска от вас и от нас да има това мнение за нашия и вашия форум?

аз също съм на това мнение да се махнат рекламите имам чувството че от когато се появиха започнаха много бавно да ми се отварят страниците което също е изнервящо.Този форум е за нашето хоби и за въпросите които ни вълнуват да си помагаме със съвети и мисля че не са им тук мястото.

Пак за рекламите-първо да благодарим че ги спряхте да подскачат нагоре надолу,но сега заради тях поне така мисля аз,като натисна да пиша нов отговор ми излиза празно пространство и трябва с мишката да сваля надолу за да мога да почна да пиша в съобщението,може ли нещо пак да се направи:confused:

И при мен е така-първо празно пространство, свалям с мишката и тогава мога да отговоря

Назад