Проблем с форума

• Началник на темата Началник на темата nora
  • Начална дата Начална дата
И аз имам проблем - в пощата ми идват писма отпреди 5-6 дена, обърквам се вече кой ден сме. Трябва ли да прекратя всичките си абонаменти, че много ме дразни това....

moq problem s foruma vse o6te ne e razre6en a eto i kakvo mi pokazva kogato se opitam da vlqza

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

mnogo vi molq koito moje da mi pomogne:rezando::rezando:

И аз съм със същия проблем.Днес влизам за първи път от пет дни насам:confused:

Отново реклама!
Защо не пробвате на сложите горизонтална шапка отгоре или отдолу на страницата?
Лично на мен пречи да виждам цяла аватара и данни на участника,който писал в някаква тема.Не се вижда даже ника на участника,а не познавам всички на форума,че да се сетя по малкото от аватара кой писа поста си.
Благодаря за разбиране!

Безкрайно досадна рекламна лента:(, крие постовете, като пишеш отговор не виждаш полето добре :(, моля, направете нещо!

Може да пробвате следният номер - аз лично така се справих с рекламите. И не само тук, а навсякъде. Щраквате с десен бутон на мишката в празно поле до рекламата. Излиза меню, в което търсите Блокиране на съдържание. Щраквате върху рекламата, после отгоре на лентата въргу Готово и ...готово. Дано съм обяснила добре. На мен ми го показаха, а не се справям много с обясненията.

Аз като щракна до рекламата с десен бутон не ми излиза никъде да пише блокиране на съдържание. Щракам от ляво или дясно на синия банер,където е свободно,има други неща,но нищо за блокирване.Ужас,ще си се мъча май с този гад. Модераторите неможете ли да се намесите.

Помощ! Опитах се да махна тия реклами по посочения от колежките начин и ужас - те изчезнаха, но с тях ми изчезнаха и всички аватари , картинки и емотиконки и всичко, що е свързано с картинки. Моля ви, помогнете!!! Как да си върна всичко предишно?

slav ако ползваш mozilla -

1. Дясно копче върху празно място в прозореца на сайта - view page info
2. Permissions
3. Load images - там ти е отметната Block ти отмяташ Allow и готов.

cvetkovaa, като дам дясно копче, не ми излиза на view page info Permissions, а други неща general, forms...

Може да пробвате следният номер - аз лично така се справих с рекламите. И не само тук, а навсякъде. Щраквате с десен бутон на мишката в празно поле до рекламата. Излиза меню, в което търсите Блокиране на съдържание. Щраквате върху рекламата, после отгоре на лентата въргу Готово и ...готово. Дано съм обяснила добре. На мен ми го показаха, а не се справям много с обясненията.

:clap: Моите най-искрени благодарности!:clap: Нямам вече досадни реклами

И аз ползвам Мозила, направих това, което Цветкова е написала и нищо, банерът продължава да ме тероризира :mad::fight:

И аз ползвам Мозила, направих това, което Цветкова е написала и нищо, банерът продължава да ме тероризира :mad::fight:

Пробвай както е обяснила veneta_az да си махнеш рекламата.
Цветкова е обяснявала друго,доколкото прочетох сега:confused:

Пробвай както е обяснила veneta_az да си махнеш рекламата.
Цветкова е обяснявала друго,доколкото прочетох сега:confused:

Манка, това беше първото, което направих и изпаднах в ужас, понеже се скри този банер, но с него и възможността ми да пиша мнения във форума :( и след това пробвах на Цветкова, понеже съм с Мозила - за момента оставам с него, да си правим компания :(

nadejdabr, днес също пробвах да премахна тази лента с рекламите от компа на дъщерята. и при мен така стана - всичко се смота, че после половин час оправях...И накрая се усетих - проблема е в резулюцията на декстопа / моля за извинение, ако не се изразявам или пиша правилно тези термини/. При 1028 /1024 и 32 бита всичко е добре на компа на сина. Монитора е от по-новите, тъничък един , а на дъщерята е от старите , едричките. Ама и аз го обеснявам.....:idea: Не можах да се справя на стария по нито един начин. Пробвах да сменя резолюцията, но пък другите неща са много ситни. Опитай и ти, може да се оправи, че то направо си беше гадно днес. Дано съм успяла с нещо да помогна или поне да не те обърквам повече.:kissyou:

Диде, разбрах те какво искаш да ми кажеш, и аз съм с ЛСД монитор, от тънките, проверих си резолюцията и е това, което ти си написала, така че ще си продължа за момента така пък после дано се оправи нещо :(:confused:
Благодаря ти и на теб за вниманието!!!!! :kissyou:

При мен стана както писа Венета и успях да махна всички гадни реклами около форума и сега съм много щастлива.Моят интернет браузер,който ползвам е Opera.Единствения недостатъс е че си блокирах и емотиконите.

А аз така си блокирах и всички картинки и аватари и затова си върнах рекламата.

При 19 инчовите монитори няма такъв проблем, само при по-малките за съжаление. Най-добре е да се махте от това място и да се сложи или отгоре, или отдолу.
Защо ли никой админ не се намесва все още :confused:

Назад