Проблем с форума

• Началник на темата Началник на темата nora
  • Начална дата Начална дата
Аз все още не получавам известия в пощата - почти два месеца вече. Може ли да се направи нещо или ще трябва да си карам така? Защото е доста неудобно.

Mimik,провери си абонаментите "настройки".За темите,които съм абонирана,редовно получавам съобщения,а и като пиша в някоя друга тема,автоматично се извършва абонамент и се получават съобщения.Ако искаш отново си прегледай настеойките на акаунта.
Ако пак имаш същия проблем,пиши директно на ЛС на администратор или модератор.Желая ти късмет!

Mimik,провери си абонаментите "настройки".За темите,които съм абонирана,редовно получавам съобщения,а и като пиша в някоя друга тема,автоматично се извършва абонамент и се получават съобщения.Ако искаш отново си прегледай настеойките на акаунта.
Ако пак имаш същия проблем,пиши директно на ЛС на администратор или модератор.Желая ти късмет!

Проветила съм настройките, не е от там проблема. Абонирана съм за дадени теми, но не получавам никакви известия за нови отговори, нито пък когато получа ЛС.

Явно някъде има нещо не наред.Като модератор нямаш ли някаква пряка връзка с администратор да ти помогне?

Опитай, като влезеш в профила си и някъде в настройки има да те известяват ли за нови мнения по имейла, който си дала. Там трябва да сложиш отметка.
При мен проблемът е друг - винаги, при влизане във Форума ми иска име и парола. Преди беше така, оправи се за известно време и при последната профилактика се появи отново.Но се свиква:idea:

Mimik, и аз имах този проблем миналата година!
Симптомите бяха същите!
Реших нещата като си смених адреса на пощата в настройките!

От abv.bg минах на gmail.com!
Пробвай и този вариант, дано да се оправи и при теб!

Аз все още не получавам известия в пощата - почти два месеца вече. Може ли да се направи нещо или ще трябва да си карам така? Защото е доста неудобно.

Мими, да ти кажа и аз имам същия проблем!!! Интересното е, че като стана проблема с ник-а ми, нали си направих нов и там получавах известия от всякъде, където писах, след това като ми възстановиха този ник, благодарение на Манка, пак си получавам известие само за моята тема и то не винаги...моето заключение е, че които сме с по-отдавнъшни регистрации се получава този проблем, при по-новорегистрираните няма такъв проблем :confused:

:(Момичета немога да прикача никаква снимка.Чакам вашите съвета и помощ.Справих се.

Последно редактирано:
Назад