Проблем с форума

• Началник на темата Началник на темата nora
  • Начална дата Начална дата
И моя доставчик е БТК,ама проблем имам кофато форума се окаже задръстен и докато модераторите го почистят.Забелязах,че зацикля понякога,но в часове,когато интернет-трафика е по-натоварен.

Момичета искам да попитам дали някой има следният проблем като мен:На всяко ново влизане във форума трябва да се логвам при положение,че съм отбелязала "Запомни ме".

Момичета искам да попитам дали някой има следният проблем като мен:На всяко ново влизане във форума трябва да се логвам при положение,че съм отбелязала "Запомни ме".

Съмнява ме дали не е от компа.Тоест като го изключваш старт менюто ли използваш или директно от копчето и също така махаш ли интернет кабела?Защото ако е първото-компа може да се прецака,а при второто е най-вероятно така да ти се получава.

Тони, аз исключвам компа винаги от Старт менюто и мислех, че това е правилният и безопасен начин.Дори изчаквам да ми изпише, че безопастно мога да го изключа:( Дай ни съвет:idea:

Значи само от старт менюто се изключва и рестартира.Ако се използват копчетата на кутията на компа,може да се прецака операционната система.
Така ми е казал нашия програмист и аз така само правя.

Съмнява ме дали не е от компа.Тоест като го изключваш старт менюто ли използваш или директно от копчето и също така махаш ли интернет кабела?Защото ако е първото-компа може да се прецака,а при второто е най-вероятно така да ти се получава.

Ако не трябваше да се изключва през "turn off computer", дали щеше да има тази опция изобщо??? Как го измислихте това, че е по-безопасно да се изключва чрез копчето :D Че и да махаш кабела...
По абсолютно никакъв начин това не може да ти влияе върху регистрацията в някакъв форум!!!

Ванина, правилно постъпваш - старт меню - turn off. :gipsy:

Ако влизаш през Мозила винаги ще ти иска логване:gipsy: , а ако е чрез Експлоръра не би трябвало да ти се получава това!:idea:

:confused:Да не би да си изчистваш бисквитките. Аз откакто съм във форума и с това непрестанно разглеждане на огромен брой страници всяка вечер си почиствам временните офлайн файлове, а понякога и бисквитките от опциите за интернет. Когато изчистя бисквитките ми иска наново парола и потребителско име. А за спирането на компютъра от копчето на кутията - само при най-тежко зацикляне на компа, когато нищо друго не помогне.:D:kissyou:

Момичета, а излизате ли от форума? Т.е. като приключите разглеждането кликвате ли на бутона най-горе в дясно, където пише "Изход", а също така и долу в дясно, където пише "Изход...+ ника ви"? Ако го правите, при следващото влизане във форума трябва пак да влизате с паролата си. Аз така все излизах и все трябваше наново да пиша ник и парола. Сега вече не. Като приключа само затварям страницата /прозореца. При следващото влизане нямам никакъв проблем.Дори да съм рестартирала компа.

Благодаря ви за отговорите!Днес нямам проблем.
Аз изключвам само от старт менюто по съвет на приятел,който е на ти с компютрите.
Аз също никога не излизам със изход от форума,просто затварям страницата и именно за това ми беше чудно,че на всяко влизане вчера трябваше да се логвам.

Захарче, благодаря!
А при излизане от Форума, винаги съм го правила през "Изход".Ще трябва да опитам направо със затваряне на прозореца, както Ния казва и дано има ефект.
Сега се замислям да попитам - защо когато съм влязла във Форума и за няколко минути нямам движение по темите, пак ме "изхвърля", та наново трябва да влизам с име и парола?
В същност, аз вече съм свикнала с това положение и си го обяснавам с някаква защита:confused:

"Изход" е точно противоположната команда на "Запомни ме", затова така ви се получава! Ако просто затворите прозореца, следващият път не би трябвало да има проблем с автоматичното вписване! :idea:

проблем със съобщенията

Слава богу форумът отново работи!:D Само, че аз забелязвам един малък проблем. Не получавам известия по електронната поща. В теми за които съм абонирана има писани нови постове, но в пощенската ми кутия се мъдри надпис няма непрочетени писма. Проверих си настройките в контролния панел и отметката за получаване на съобщения по еmail си е включена.Има ли друг подобен проблем и на каво може да се дължи, а и как да го избегна?:confused:

Назад