Проблем с форума

• Началник на темата Началник на темата nora
  • Начална дата Начална дата
cecunka, надяваме се да се до няколко дни да се оправят и известията.

Благодаря за бързият отговор.Благодаря ви и за радостта която ни доставяте, като се грижите за нашето виртуално убежище!Това е за вас:kissyou:

Защо след като не са пипани настройките не може да се влезе във форума

Необходимо е време, иначе може и без тях но трябва да се чака още...

Питам от името на мимка-тя не може да влиза във форума, изписани са й някакви цифри-как да се справи-някой може ли да помогне:confused:

Питам от името на мимка-тя не може да влиза във форума, изписани са й някакви цифри-как да се справи-някой може ли да помогне:confused:

И при мен беше така, не съм пипала в настройките, но след като си рестартирах модема и компютъра стана

И аз да попитам,оправих си настройките,рестартирах и влязох във форума.След 2-3 часа,бях излязла,опитах да вляза и отново ми изписа съобщението и трябваше пак да повтарям всичко.:confused:

:kissyou:И аз така - оправих уж всичко и се рестартирах, нооо оо....вече си отдахнах, пак влизам по стария начин, за което Ви обичам:kissyou:

Не знам дали тук е мястото да споделя, но преди малко изтрих тема от подфорум плетива за авто части и фарове с линкове да се посети еди какво си. Не искам да обидя никого, а само да Ви предупредя - не отваряйте подобни теми или съобщения на ЛС. По Великден, доста хора от един руски форум се напълниха с троянци и вируси. А ако потребителят просто се рекламира, моля да ме извини и намери точното място за подобен вид обяви!

И аз да попитам,оправих си настройките,рестартирах и влязох във форума.След 2-3 часа,бях излязла,опитах да вляза и отново ми изписа съобщението и трябваше пак да повтарям всичко.:confused:

И при мен така ставаше - затова си изтрих линка от фаворити, отворих си новата страница и си добавих нея . Оттогава нямам проблеми.

Не съм пипала преди това никакви настройки на компютъра на работа, а вече трети ден не мога да влизам във форума от там, какво да направя... А от домашния нямам проблеми без да пипам нищо.

Е ..... най сетне , предполагам , че и ЛС ще се оправят , по - важното е че форума е отново тук и ние сме заедно . Благодаря сърдечно на администраторите :clap::clap::clap:

Аз пък имам друг проблем-не получавам известия в пощата си,за нови мнения в темите:confused:

и аз имам такъв проблем...нито едно съобщение в пощата ми за темите в които съм абонирана...видях си настройките но там всичко си е ОК...може би с времето ще се оправят нещата

Аз пак не получавам съобщения в пощата. До преди няколко дни идваха по няколко съобщения, но днес нищо.

Назад