Творчеството на Ducky

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
:loveglasses:Умопомрачителни са, бижутата отново са първа класа, а яйцето е малко бижу. Виждала съм бутилки украсени така, но за яйце нямаше да ми дойде наум.:clap::kissyou:

:clap::clap:Страхотни попълнения!!!
Голям майстор си на картичките , а и яйцето е много интересно, обаче мен все към бижутата ме влече:gipsy:.
Кате, много е красив тоя комплект, както винаги си го изпипала !!! Само да питам лакирала ли си ги ?

Аз къде съм бляла не знам :greeneye: - чак сега видях какви красоти има тук....
Бижутата са страхотни -особено зеленкото :clap::clap::clap:
Невероятна си!

Ура! Имам завършено... нещо!

Ох, от 1 час се колебая дали да покажа какво успях да направя?!?
Направо се засрамих ужасно много като видях от кога не съм писала в темата си :-|Срам! Но нямам много време за каквото и да е ръкоделие. А и все не довършвам започнатото :-|

За две седмици мъки, обаче успях да осъществя една идея, която ми се въртеше много отдавна. Моята мила приятелка Kati31, ме провокира с парчето панама, което получих като подарък в националната среща. Точно такава панама ми трябваше :gipsy:
И ето мога да се похваля с новата си творбичка. Това е игленик, бискорню или както рускините му казват "пятиклинка". Прави се от 15 квадратни парчета и може да се оформи по различни начини, за първия опит се пробвах така, и тъй като за мен резултата е задоволителен, мисля че ще пробвам пак :confused:

Последно редактирано от модератор:
Кате,прекрасно попълнение,много нежно!:loveglasses:Не бъди толкова критична-резултата е много повече от задоволителен!Прекрасно е!:clap::kissyou:
А дали няма да ни зарадваш с някоя нова фимо красотичка :idea:?

Последно редактирано:
Оооо, майсторски си го направила. Не виждам никакви недостатъци, страхотно е, а като знам колко е пипкаво за изпълнение мога само да те поздравя.:clap::clap::clap: Хайде да направиш още много такива:idea:

Много благодаря, момичета! :kissyou:Така хубаво ми стана на сърцето, че се харесва тази дзвъчка. Малко е, ама се влага много труд. Аз снимах всички етапи и мисля да ги оформя на "урок" на български. Но за нетърпеливите, ето от къде се учих:
http://stitch-creations.blogspot.com/2009/03/beschrijving-voor-de-biscornu.html

Тук обаче всяко парче е с различна бродерия, а аз го направих само с 3 и то едната я промених, че не ми харесваше на 100%. Има още много уроци из нета - и се получават различни форми при друго сглобяване.
Моето го ших с конец рефлекта, като се възползвах от един съвет тук от форума и намазвах свободния край на ламето с лак за нокти, не се нищеше изобщо, дори и 1 м да беше дълъг конеца, до изразходването му не се разнищи :idea: И понеже и панамата се нищи много лесно, намазах и краищата на парчетата и се запазиха докато сглобявах. :greeneye:

А дали няма да ни зарадваш с някоя нова фимо красотичка :idea:?
Бояна, много ми се иска, наистина много, да се похваля и с нещо от фимо, но ми е все по трудно да избирам за какво да използвам малкото свободно време :cry:

Последно редактирано:
Кате, прекрасно е бижуто! :kissyou:

И мен ме запали, ще го направя, че като видя игленик, загубвам ума и дума :gipsy:

Задоволително ли???Мисля ,че си прекалено несправедлива и критична към себе си.Мен ще ми е жал да го използвам по предназначение.

Леле Кате, невероятно е!!! Я вземи го пъхни в торбиката като си дойдеш на Панагюрище да ни го покажеш на живо :kissyou:

Назад