iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Последните направени и изпратени за тази година, малки са, но от сърце... А бродерийката вътре забравих да я снимам :(

И първи опит - изонит... Първата снимка е малко бледичка, та не се виждат добре цветовете.

Да си покажа осмомартенските картички, които май ще пристигнат след празника :( , затова:
Честит празник мили приятелки!

За наближаващия Великден и малко сърца. Имам да довърша още няколко и спирам рано, рано.

Леле, направо се изумих!!! Янче, ти да нямаш ТУРБО - ИГЛА бе жена!!! Толкова много красоти си направила!!!!

Леле, направо се изумих!!! Янче, ти да нямаш ТУРБО - ИГЛА бе жена!!! Толкова много красоти си направила!!!!

Де да имах такава :(, всичко е среднощен труд. Да не се заричам, но още 3-4 неща и спирам да се кьоря вече, че то и допълнителната лампа май не ми помага.

:idea:Леле,толкова неща си ушила,дори и си приключила по-рано :clap::clap:

Тази прелестна картичка ми достави много радост и ме зареди за дни напред!!!Благодаря ви Янче,Гале,че пак се сетихте за мен!:kissyou:

И аз получих една от тези прекрасни картички! Благодарности на Янка и Галя! :kissyou::kissyou::kissyou:
Като гледам пак сте отворили домашната работилница :) Страхотни неща сте направили!

Янче, всичко е страхотно! И картичките, и великденските красоти! Поздравления за теб и щерката!!!:clap::clap::kissyou:

Назад