iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Нищо, че се прехвърлих на плетене, не съм забравила да шия :greeneye:
Това е подарък на един "прясно" дипломирал се .... ;)/

Последно редактирано:
Яси, картичката е много оригинална и красива!

Последно редактирано:
И за да не си помислите, че съм ги снимала по два, три пъти - ето ги всички заедно/снимката не е много добра, но грешката е във фотографа :D/
Равносметката - един месец безсънни нощи и много нерви :(

Олелееееее, колко красоти си направила!!!!
Всички са страхотни и с такива перфектни бродерийки.... нежни и с вкус подбрани мотивчета... :loveglasses:
Dimensions ли разпознавам? :idea:
:clap::clap::clap:

.......
Всички са страхотни и с такива перфектни бродерийки.... нежни и с вкус подбрани мотивчета... :loveglasses:
Dimensions ли разпознавам? :idea:
...

Схемите ми са "стари", от миналата година, разпечатани и прибрани :D Като че ли тази година нямаше показани схеми на малки мотивчета :confused:

Явно семейната фабрика отново е в действие. Прекрасни са, Янче, толкова много и с такива нежни бродерийки, че направо онемях като ги видях. Браво на вас.:clap::clap::kissyou::blueflow:

Леле Янче,супер са.Много,ама много са хубави тия камбанки:clap::clap::clap:

Какво правиш ,бе момиче-магазин за коледна украса ли ще отваряш.Човек ще каже ,че си ги правила без да пипнеш с ръце-прекрасни,разкошни,неповторими са всичките.

Какво правиш ,бе момиче-магазин за коледна украса ли ще отваряш.Човек ще каже ,че си ги правила без да пипнеш с ръце-прекрасни,разкошни,неповторими са всичките.

Ами магазин няма да отварям, бяха по поръчка - :lookup: с червена пандела, с жълта, със сребърна лента, с жълта, на бял фон и т.н...Толкова нерви отидоха по сглобяването :(

Благородно завиждам на всичките ти приятели, които ще получат тези уникати!!! А на теб - ПОЗДРАВЛЕНИЯ за усърдието и трудолюбието! Евала, ЯНЧЕ!

Назад