iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Тази коледна красотичка и на мен много ми хареса! :clap::clap::clap:Бих искала да я видя и на живо, но докато се наканим да се срещнем сигурно отдавна ще си я подарила...

Тази коледна красотичка и на мен много ми хареса!..............Бих искала да я видя и на живо, но докато се наканим да се срещнем сигурно отдавна ще си я подарила...

:no: Маржи, това ми е подаръка от galq_iva от играта ЧРД от мин. година и никъде няма да "заминава" :D Предстои й дооформяне, но чак за Коледа. Много е приятна за шиене :thumbup:

Прекрасен Коледен орнамент :clap::clap::clap: изпълва с топлина и красота прекрасен е едно голямо браво!:clap::kissyou:

Прекрасни са и двата! :clap::clap:
Колкото до панамата на Ланартето - техните повечето са такива - имам два оригинални и по едричката панама е 27ct :idea:. Но пък става мноооого красив - въздушен, нежен...:loveglasses:

Благодаря ви :kissyou: наистина е красив :shy2:
Прекрасни са и двата!................
Колкото до панамата на Ланартето - техните повечето са такива - имам два оригинални и по едричката панама е 27ct ........... Но пък става мноооого красив - въздушен, нежен...
:yes: и панамата е мекичка, но не става за "нощно" шиене :( Сега съм поръчала ръстомер на Vervaco, дано не е същата панама :uhhhh:

:clap:, Янче! Мн красиво ще стане бебето на Лан :loveglasses: Чудесен подарък за Далия ще се заформи :kissyou:

Назад