iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Янче,с това голямо сърце и с тези щедри ръце,даваш много любов на хората!Зная,че всичко в този живот се връща рано или късно,за това съм убедена,че любовта с която даряваш ,някой ден ще се върне при теб удвоена!:heart:

А, аз вече приключих :D ........ Започнала съм само едно нещо по-големичко :idea:..... (

Ето го по-големичкото нещо - този модел на Пермин/в оригинал в елипсовидна рамка/ реших да направя на тишлайфер. И тъй като панамата ми е по-едричка се получи много добре :shy2: Снимките пак са правени посред нощ и ....

Поздравления за всичко сътворено от теб! Личи се, че е правено с любов!:clap::clap::blueflow:

Въпреки " хубавите" снимки, успях да видя красотата на ушитото от теб!!!:loveglasses::clap: Надявам се тишлайферът този път да краси дома ти!!!:idea::kissyou:

:no: не е за мен :D Аз си имам от миналата година и вече съм си го сложила :idea:

:clap::clap::clap:Всичко много ми хареса! Ако трябва да избираааамммм- :confused:не мога!!!!

Замисъла на тази картичка беше друг, но нямаше време и затова стана така. Елементите бяха готови отдавна и доста време се :uhhhh: как да ги сложа. "Хвърлих" се и на дръжки, които се залепят много трудно, поради това че са тънички. Не се сетих първо да направя дупки за панделката с перфоратора, та после имаше пак :lookup: След дълго :nose: :lookup: :mad:часът стана два посреднощ. А резултата....

Резултата е прекрасен и е време да забравиш за всичките неволи около изработката му :clap:

У, голямо ровене падна докато си намеря темата :(
Това са последните неща които съм ушила, не са сложени в рамка, но... имам нещо на ум, та затова да ги покажа докато не ме е изпреварил някой. Дамата ще бъде направена на картичка за една рожденничка, реших и нея да покажа неоформена, защото кой знае кога пак ще си дойде "фотографката" ми.
В момента довършвам фона на "Майчина усмивка" /моя роднина ми го даде да си го ушия/ но тъй като аз го имам ще й го върна. Това е за сега и май ...:confused:

Много са стилни и красиви!
Заинтригува ме какво ли оформление ще избереш :loveglasses:

Неповторима романтика струи от последните ти творения! :clap::clap:Много са стилни наистина. :kissyou:И на мен ще ми е любопитно да разбера по какъв начин ще ги оформиш!:confused:

С една дума - ЕЛЕГАНТНОСТ!!!!!!!!!!!!!:clap::clap::clap:

И аз чакам оформлението.............:gipsy:

Май този път оформлението ще се забави :( Мисля да ги пратя за рамки в друг град :idea:

Май се досещам къде :idea: Сега любопитството ми да видя крайния резултат е още по-голямо

Янче, много елегантни тези мацки!:clap: Айде др седмица да ги донесеш наживо на срещата в Сливен!;)

Назад