iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Спирам :D това е последното за тази година. Отчет: нямам незавършени, нито купени нови гоблени :D Нова година - нов късмет/гоблен/

Това наистина е последния - подарък за приятелско семейство, с което ще посрещаме Нова година :idea:

Да покажа част от малките "неща" които шия - нали идва време за подаръци :idea:
От тази грозновата снимка излезе тази торбичка - подарена на малката ми дъщеря...

Тези са една малка част от проектите за подаръци :greeneye:
До края на седмицата ще покажа още :shy2: Имам готов за рожденничка, но след няколко дни ;)

Тази роза е подарък за една колежка - рожденничка, а детелинката е залепена на картичката.

Ето осмомартенските ми картички - част от тях макар и рано са изпратени заедно с другите подаръци...

Следват торбичките - едната е все още недовършена... В момента шия пета, а със сигурност ще има още :D

А все още :uhhhh: за това "нещо" как да го оформя.
За сега е това, ще има още няколко торбички и една роза/конците са приготвени/ за рожденничка. Но тях - другата седмица ;)

Всичките ти осмомартенски подаръчета са прекрасни. А рамкираните от теб гобленчета са супер, и аз малките винаги сама си ги правя.:)

Хей, приятелко:kissyou: поспри се малко:D То за мен торбички не останаха:D Я хващай сериозния гоблен:D А рамката на макчетата е супер:clap:

Че как ще са лоши, аз дето не обичам рози, като видях твоята хлъцнах! :clap:

Ще хлъцнеш още повече, ако я видиш на живо.:D Наистина е прекрасна розата. Аз съм нейната щастлива притежателка.
Благодаря ти Яси за приятната изненада. :kissyou:

Хей, приятелко... поспри се малко... То за мен торбички не останаха... Я хващай сериозния гоблен... А рамката на макчетата е супер:clap:

Сериозен гоблен нямам, по-точно нямам никакъв, така че мога да си шия торбички до Коледа :hehe:, да знаеш само колко схеми имам още :D А пък сега е време за подаръци ;)

НИЩО НЕ РАМКИРАХ ДО СЕГА.. НЕ ЗНАМ КАК ГО ПРАВИТЕ:confused:

ПРЕКРАСНИ ПОДАРЪЦИ СИ ИСПРАТИЛА НА Svetta :loveglasses:

Назад