Ето го "бебе въздух" в напълно завършен вид и в очакване да си види притежателката
Има само че малък проблем цифрите 08 са изкривени при опъването на гоблена и днес ще питам в ателието дали могат да го оправят
Момичета, подарих на Великден "бебе въздух" . Повода - кръщаването на бебето. Много го харесаха и казаха че моят подарък бил най-оригиналния :idea:
Ето още един готов подарък:
Малко се е отразила светкавицата на фотоапарата
Тази молитва уших за подарък - избора на паспартуто и рамката оставям на притежателката :idea:
Тази година ми стана навик да шия подаръци - това е вече третия, а до сега в моя "гобленарски стаж" това не беше се случвало
Ето това трябва да стане Това го уших "покрай" филмите снощи. Шие се много приятно и лесно. Проблема беше докато го започна. Голямо :uhhhh: беше.
:kissyou: на NIA
Ето и втората графика, ушита между два изпита от моята дъщеря :greeneye: Само че е оставила много малко място отстрани, та да видим как ще го слагаме в рамка - сигурно ще се наложи да се зашие плат отстрани Досега такова нещо не беше ни се случвало, ама винаги има първи път
:shy2: от три месеца не съм влизала тук - ама нали подаръците трябваше да са тайна , но ето вече мога да покажа една част от тях.
Това е тишлайфера в цял вид и по-близък план. Всички "снежинки" и пламъка са с ламе/кошмар/. Покрая е минат на машина също с ламе.
Действителния цвят е червен - както на първата снимка, на другата просто розовее
Ето и картичката, на която доста хора ми искаха схемата - но не мога да помогна . Да обясня и тук - купена е от Мистър гоблен в Пловдив от дъщеря ми /kotetogalka/ по нейн вкус. Щампа е, заедно с конците, с изрязаният лист за картичка и плик. Аз само трябваше да я ушия - за пръв път шия щампа, и тъй като трябваше да сравнявам всеки конец с цвета на щампата, ми се стори доста трудно. Предпочитам схема :idea: