ето ме и мене

• Началник на темата Началник на темата matcata
  • Начална дата Начална дата
Кога успя с двата Пермина :idea: чудесни са и морската приказка изглежда супер в рамка:clap:

ф

Маце, прекрасни перминчета!Виждаш ли ми усмивката? Голямо удоволствие е да ги гледам! Страхотна конкуренция! Успех!

И домашните много ги харесаха.А аз исках да се отсрамя-поне три гоблена да имам на морска тематика.А за конкуренция и дума не може да става.На всички творбите са страхотни и важното е да покажеме една хубава и качествена изложба като цяло:kissyou:

/

Много се радвам,че надникнах,иначе щях да испусна тези разкошни перминчета.Станали са страхотни.Заредиха ме с много положително настроение-благодаря!:clap::clap::clap:

Опитах се да излъча фаворит, но не успявам - и трите са страхотни!!!!!!!! Бурни аплодисмнети! :clap::thumbup::yes:

Много са нежни.........:clap::clap::clap:

Аз все поглеждам за ездачката, нали си накрая и всеки път решавам, че е тя................

леле тази перминова колекция ми е много любима , прекрасно .чак ме засърбяха ръцете да ги започна пак , поздравления за чудесния избор , а рамките са перфектни избрани

Мале от кога не съм писала,не мога да си намеря темата:shy2:Благодаря на всички които поглеждат във втори шанс.Малко остана,но от проблеми няма време за шиене-по скоро не върви шиенето.Тъкмо си помислих,че малката ще тръгне на ясла и затвориха детските кухните ,защото имало салмонела.Правим ние изследвания за яслата и какво да видя и ние имаме салмонела.Бясна съм на тази безотговорна държава,отделно,че и искат да потулят случая.Не било от кухнята,а от месото от доставчика.Мене не ме интересува кой е виновен,не аз отговарям за контрола им.Надявах се до октомври да почне ясла,защото на 1 октомври ми предстои операция,но уви."Обичам да ми е трудно".Както и да е не искам да ви развалям настроението-имах нужда да се оплача.Радвам се ,че ви има и ме стимулирате.Преди като качвах снимка се виждаше,а сега нещо не става,отделно че и не получавам известия на пощата,но както и да е.Усмихнат ден желая на всички:kissyou:
ПП.А как ме е яд за националната среща само аз си знам

Назад