ето ме и мене

• Началник на темата Началник на темата matcata
  • Начална дата Начална дата
Ездачката е повече от прекрасна. Невероятно красив и голям гоблен. Поздравления за избора и за търпението да го ушиеш.
:clap:

И двете гобленчета много ми харесват!!!:loveglasses: Искам и аз.....:idea: ще трябва да си ушия обаче:gipsy::kissyou:

Гобленчето с еленчето и дядо Коледа е много симпатично.Иначе следя етапите на "Ездачката".Запиля се ти с този голям гоблен.

Ужас не ми говори:Dта от време на време си разнообразявам с нещо по-малко.А гобленчето с еленчето се влюбих от пръв поглед ама то едно мъндзарко,а 31 цвята,но сега го шия и за себе си,че много ми харесва,но като гледам ще стане за другата нова година:DБлагодаря ви,че надничате,че покрай този големия гоблен се отчайвам,но нали съм инат:kissyou:

Поодаръците са много стилни но вече новата година дойде и се захващай с големия чаршаф.Трудното вече си минала остава по лесното.Шии сега че на лято няма да ти се шие.:D

Бях хвърлила око на този Дядо Коледа, но за разлика от теб се отказах като разбрах с колко цвята е:idea: , а подаръка е мн сладрски :clap:

Браво Мацко :clap:, чудесно си го спретнала на мъжлето. Имам предложение понеже ти ми направи подарък Дядо Коледа с еленчето :oops: дай са аз да ти го ушия а к'о ша каиш :greeneye:

А манка ,мила то играта втори шахс за мене са я измислили,така че няма отказване:DТо подаръка за мъжа трябваше да е готов за 21 декември,но стана за 23 и мина за рожден ден и за коледен подарък.Обичам ви момичета.А Марти ти си корназ,защото във вас двама шият ,нали:DМимко,не се плаши за няколко седмици ще го свършиш.

копитото готово специално за Мони и го качвам тука,че Манка ще ме бие като коментираме във втори шанс-там нали е само за отчет.Сега ще ги менкам с един голден кейт,но като насмогна ще показвам.
Имам голяма молба.Аз не обичам да участвам в конкурси,но мама нали е бедничка ,моето дете събира точки за да спечели награда и затова ви моля да гласувате на последния линк от потписа ми,много ще съм ви благодарна ,а и детенце то също:kissyou:Може по веднъж на ден затова който когато се сети да пусне гласче,на вас разчитам

Мариянче,пускай от време на време цяла снимка на "Ездачката",че да можем и ние да разбираме до къде си стигнала...А за гласуването ,нямаш проблеми!

Назад