ето ме и мене

• Началник на темата Началник на темата matcata
  • Начална дата Начална дата
И аз неочаквах,че ще стане толкова хубав,защото е от Галерия бродерия(макар че имат и много хубави гоблени),но бях решила ,че е срамота да нямам нещо на морска тема,а имах и схемата...:kissyou:

:clap: Мацко не е важна бройката на гоблените, а с каква любов и колко търпение са шити. На живо гоблените са разкошни, а ездачката си е огромна и е почти на финала: давай мацко ти си нашата гордост с тоя огромен чаршаф :yes::hehe:

Ти си голям оптимист щом си мислиш,че съм на финала,а на мене ми остава една трета.Но ако не беше оптимист щеше ли да шиеш Хаед:D

Имаше една тема - кой гоблен не бихте ушили...
Ей, това чудо, признавам си, ме плаши и едва ли бих се захванала.
Поздравления за куража, търпението, майсторството!!!!:clap::kissyou:

Ихаааа :shock: ... Това чудо да не е на Голден Кайт или се лъжа? Доста е голям!!!
Браво на теб! :clap:

Ихаааа :shock: ... Това чудо да не е на Голден Кайт или се лъжа? Доста е голям!!!
Браво на теб! :clap:

На Солария е и не е с толкова много цветове,но ако знаех какво ме чака:uhhhh:,но вече е късно.Добре че е форума иначе досега да съм го изоставила:DА и вие сте ми голяма подкрепа

А,да ги нямаме такива,Мацко!
Никакво изоставяне!Нали с този си каляваш нервите за GK :D
Ший,че откога те чакаме в нашите редици :kissyou:

А,да ги нямаме такива,Мацко!
Никакво изоставяне!Нали с този си каляваш нервите за GK :D
Ший,че откога те чакаме в нашите редици :kissyou:

Ти остави ,че и този на ГК който съм си избрала е един мъничък:DАз първо харесах един по-малък,ама нали знаеш "Като е гарга да е рошава",та и мойта работа такава:D

Последно редактирано:
Назад