Гатанки с игла и конец

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
:clap: maleks и manka,Марина,разгадахте го! За вас ...:flowerlove: и следобедно :coffee: ,:cookies: !
Този гоблен "Под дъжда" шия по желание на моето мъжко съсловие у дома! :crazy: Още се чудя що ги послушах, ама хайде от мен да мине,за първи път пожелаха нещо да ушия... Ще го боцкам капка по капка пък дано стане като на картинката...

Nelia, пожелавам ти успех и мноооооооого търпение в това твое начинание! :clap:, а твоите мъже ми се струва, че трябва да ти спретнат една голяма:party::hic:........:D

Добре, че ни даваш жокер, че са ушички... нямаше да се сетя..... но сега...... със сигурност са на лисичка!!!!

Струва ми се ,че ще стане много готино детско гобленче. Но за съжаление не ми е познато...:confused:

която и да е все ще е Кума Лиса:D
Все още съм далече от детската тема и не мога да позная затова отговарям така.
Сигурна съм че ще стане много хубава ( нали е от женски род):greeneye:

via ме разконспирира веднага. Не се съмнявам че щяхте да успеете. Обещавам ви следващия път да ви затрудня доста. :D
Ето докъде е целия гоблен:-|

:clap::clap::clap:Как няма да го позная, като май само тази икона от Богородиците в червено на Солария майка ми не си беше планувала, но... докато видя сега как се получава. :greeneye:

Я да видим,кой ще познае какво ще става това :confused:

За сега - без жокери.:idea:

На Манка трябва да и се забрани да участва в отгатването :zippie: като служебно лице :shhh:

Назад