Гатанки с игла и конец

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Ния, защо си разочарована! Аз пък се зарадвах на бързото отгатване, защото се притеснявах за теб. Нали заплаши, че ще умреш от любопитство, докато отсъстваш! Как да допуснем такова нещо?

Благодаря за загрижеността!:blueflow: Вярно е,че бях малко по - припряна, но наистина ми беше интересно да мога крачка по крачка да стигна до решението на загадката. А в случая самия факт,че тази гатанка беше от теб го правеше още по-интересен. Да ме извиняват другите момичета,всички те са много талантливи,но при теб е по-различно. Ти просто не пренасяш схемата от хартията на панамата, а създаваш нещо ново и съвсем различно от оригинала. Може измежду нас да има като теб,но поне до сега не са се представили по този начин. Хареса ми тази игра, хареса ми и идеята,която имаш за този гоблен.
Съжалявам,че нямам време в момента. С най - голямо удоволствие бих поела ръкавицата хвърлена от теб и да продължа играта. Надявам се някой друг да направи това сега,защото наистина е много интересно и стимулиращо за творчество.

Иииих... през цялото време имах усещането, че е тази икона.Но като не и зная името :uhhhh: Не се включих сега, но с нетърпение чакам следващата гатанка на Роси:!: :?:

Нели,нека се пробвам първа,това да не е някой от пейзажите на Heritage:confused:

:no: Не е...Тъй като е с 50 цвята,започнах го само с наличните и ...:D и затова има много дупчици...,сега ще ги запълвам .Вече разполагам с всички цветове!

Нели,много е нацвъкано бе :D дай някакво жокерче, това че е с 50цвята нищо не помага

От това,което виждам до тук мога само да предположа,че става дума за някакъв пейзаж:confused:

:D Ами нацвъкано е,той целия ще е такъв нацвъкан...:D Не е пейзаж и не е популярен гоблен...Просто нещо свалено от нета... :idea:

Направо ни заби в девета глуха.....:D ама ще почакаме малко да напреднеш и пак ще опитаме

:lookup: Ами аз нямах намерение да ви измъчвам с тази загадка,ама Манка реши да го покажа в гатанките!? Щото и аз на този етап нищо не виждам :D въпреки че знам картинката... Давайте... друг жокер...искате ли...

Ами след като не е нищо от гореизброеното, да не би да е някоя
АБСТРАКЦИЯ, дето още си няма име и ние трябва да и измислим :confused: :D

Пак ще се пробвам-има една мрачна Венеция случайно да е тя:confused:

РП Ако намеря картинка ще я покажа.

Назад