Заедно с БГ МАМА на Великден?

Направо сте страхотни!Е това не съм се сетила, хем да си седя пред компютъра, хем да шия!!!Супер предложение-тогава вече ще ме изгонят от вкъщи!!!

С удоволствие съобщавам, че гобленчетата от далечна Варна пристигнаха.Благодаря, дори и рамки има!

заедно с БГ мама на Великден

Момичета не разбрах къде да изпратя изработеното от мен!

Мили гобленарки приятелки, липсвам от 3-4 дена, защото на 19.март правим благотворителен концерт в полза на децата от дома в Белоградчик, защото имат проблеми с парното и Ви е бедна фантазията през какво преминаваме -някаква ненормална работа, ама като сме казали концерт-няма връщане назад. Ще идват Илия Луков с формация "Пирин" и Ибрям с оркестъра, наши местни танцови групи, ансамбъла ни "Дунав" и т.н. Имаме нощна смяна за лепене на афиши, продаваме билети и кой от каквото има нужда-моля да заповяда.това е сериозно мое извинение, но знам че ще ме разберете. Пускам отново моя адрес, ако искате да ми изпратите готови неща 3700 Видин ул."Тополовец"/ Диана Димитрова, която е от София може да ги донесе направо на базара. За него ще има инфо последните 3 дни от месеца на Граф Игнатиев за сега с рисуване на яйца с децата от дома в Доганово и др. Отново ще пиша с подробности, само да мине концерта, че ми се разката фамилията , но пък е супер усещане!!!Обичам Ви!

ПОСЛЕДНО ОФИЦЯЛНО ИНФО ЗА БАЗАРА-НА 30 31 1-ви В СГРАДАТА НА пл СЛАВЕЙКОВ на СТОЛИЧНА БИБЛИОТЕКА от 11 до 17 часа както и на площад СВЕТА НЕДЕЛЯ на 31 март и 1 април от 11 до 17 часа

Момичета ,вчера Ви изпратих един заю по пощата,моля само като го получите да пишете!Успех в начинанието,с удоволствие участвам макър и за първи път.

Първо да се похваля, че концерта мина при препълнена зала и с правостоящи.На няколко пъти ми тръгнаха сълзи от удовлетворение, умиление и т.н.Част от Вашите произведения вече бяха продадени, другата тепърва получавам и ще изложим на базара на 30 и 31 във Видин и София. Само да не пропусна някой, че ще ми е неудобно...Нямам думи да опиша-Карлово-40 перфектни картички и чудесен гоблен, Аделина - Перник- супер зайче. Мюр- благодаря - три гоблена в рамки, които май веднага ще ги вземат приятелки...До довечера ще снимам нещата, които са при мен, защото имаме складче за базара и някои от нещата от снощи останаха там и ще пусна линк. Нямам думи да обясня чувствата си , когато ми носят пратка от някой край на страната...И сега ми се пълнят очите!Много Ви обичам, макър да не съм Ви виждала лично!

Първо да се похваля, че концерта мина при препълнена зала и с правостоящи.На няколко пъти ми тръгнаха сълзи от удовлетворение, умиление и т.н.Част от Вашите произведения вече бяха продадени, другата тепърва получавам и ще изложим на базара на 30 и 31 във Видин и София. Само да не пропусна някой, че ще ми е неудобно...Нямам думи да опиша-Карлово-40 перфектни картички и чудесен гоблен, Аделина - Перник- супер зайче. Мюр- благодаря - три гоблена в рамки, които май веднага ще ги вземат приятелки...До довечера ще снимам нещата, които са при мен, защото имаме складче за базара и някои от нещата от снощи останаха там и ще пусна линк. Нямам думи да обясня чувствата си , когато ми носят пратка от някой край на страната...И сега ми се пълнят очите!Много Ви обичам, макър да не съм Ви виждала лично!

Не разбрах дали сте получили и моето зайче?Защото го пуснах с обикновено писмо и много ще съжалявам ако не сте го получили.

Мили момичета, всичко съм получила и много Ви се прекланям! Сега ще снимам нещата, част от тях вече получени по-рано успяхме да продадем. Имаме една тема в бг мама за отчитане на нещата , които сме изработили или са ни дарени.Както за коледния базар, така и сега ще опишем всичко за благодарност.

Мили момичета, всичко съм получила и много Ви се прекланям! Сега ще снимам нещата, част от тях вече получени по-рано успяхме да продадем. Имаме една тема в бг мама за отчитане на нещата , които сме изработили или са ни дарени.Както за коледния базар, така и сега ще опишем всичко за благодарност.

Дай линк за да разгледаме:-|

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116350 ето това е при мен , а част от останалите неща ще снимаме тези дни и ще пуснем отново. Този концерт ни взе силите и не успях да снимам, но момичетата са отразили всичко...Иначе много се хваля с Вас. Твоите неща, Мюрче, вече са виртуално продадени , даже може да ти поръчваме отново...

забравих: на 2-ра стр. момичето , което е на Бугеро трябва да кача в темата за нещата, които в момента бродираме. Почти съм го завършила

Получих монтанските картички на Гергана и да знаете, че са чудесни!!!Благодарности!

Скорпион,радвам се че си получила картичките!:kissyou: Надявам се да има и други такива инициятиви!

Назад