Ей, ама сте страхотни! затова си Ви обичам и се фукам навсякъде, че ми помагате.Искам да кажа още нещо-базарите са в различни градове, където имаме майки, които ни подкрепят, но сметката на фондацията е обща и парите се използват за всички домове, с които работим и децата от цялата страна, така че няма значение къде ще предпочетете да дадете нещата.Е, аз съм си пристрастна малко повечко към видинския базар, защото мин. год за базара, както и за Великденския всеки ден се хвалех, когато ми пращахте всякакви материали и готови бродерии-направо душата ми ликуваше, та...адресчето ми е Видин 3700, ул. Тополовец 8 Диана Георгиева Димитрова. трябва да снимам още какви красоти направих тези дни...До сега съм избродирала около 28 гобленчета за рамка, правих доста от тях в/у панамата със златна нишка на дмц-стана направо...супер.От малките участъци избоцках мотивчета за картички-около 10-тина засега, защото стават бързо.Уших и 2 по-големшки гоблена с Исус и от лятната игра-конкурс Лаурата съм предвидила за базара, нищо, че не е по темата за Коледа...