Заедно с БГ МАМА на Великден?

Браво,Skorpion.
Много е красив, а в рамка ще е супер!

Анито,няма защо да ти се сърдя.Пробвах да ги режа,но става много трудно,иначе успях да направя миналата година това:

много сладурски неща. Сега, понеже Ви виждам , че сте готови - пускам си адреса , която не може да дойде на базара-да ми прати нещата по пощата 3700 Видин ул. "Тополовец" 8 Диана Георгиева Димитрова. Не се притеснявайте за рамки, азц съм купила няколко стандартни от малките и ще ги рамкирам.

Skorpion, ще има ли някой от Бургас, който да идва в София за базара. Не ми е удобно да те товаря с нещата ако ще има кой да ги вземе оттук :)

ОООО, Атинянче, с тези темпове можеш да увеличиш бройката!Мюр, имаме една видинлийка , женена в Бургас. Ще говоря с нея дали няма да идва и ще пиша.

Skorpion4e, сутринта изпратих препоръчано писмо, макар че се надявам да мога да дойда. Знае ли се, на коя дата ще бъде базара?

За сега нещата стоят така-в София базара е на 29, 30, 31 март/ петък, събота и неделя/ Ние ще правим в петък и събота на същите дати, но в съботата част от нас ще отидат с неща в София. Хората там са много отзивчиви и купуват много.Много ще ни е приятно да дойдеш.

Страхотни сте момичета, аз вече съм се включила и благодарение на БГ мама намерих вас за което страшно съм благодарна ! :kissyou:

:-|skorpion, ето и моя скромен принос за Великденския базар.
Бялото петно на зайчето е от светкавицата.

sonq,:clap:
ти спиш ли, ядеш ли? :confused:

:kissyou:

:D anita,спя,ям и добре се храня: ,но се намира време и за шев.
Мотивчетата за картички са много лесни,шила съм ги направо от монитора
Ниа,щандовете могат да се увеличат;) , момичета само погледнате тук http://www.dar.bg/index.php?cPath=10_116&osCsid=07b11a4d99fe0702655f49f68da4f5aa и при добро желание....

Вярно е, че са лесни, но все пак трудът не е малко.
:clap: :clap: :clap:
:kissyou:

Назад