Моята галерия

э

Прекрасен е! Когато го погледнеш със сигурност ще ти се отвори душата. Ще забравиш за житейските трудности поне за малко. Честито!:blueflow:

:( Оооооо,тайничко го показавш, а? :D Това, разбира се, в рамките на шегата! :clap:, миличка, страхотен е! Айде давай следващия сега! :blueflow::kissyou:

Поздравления!Гоблена е много красив и аз сега съм на крилото на долния гълъб ,но ми се струва трудничък ,ти за колко време го направи?:clap:

Благодаря ви момичета за прекрасните отзиви.Когато го видях реших че ще го ушия някой ден ,но като го видях ушит от ge4i1970 веднага реших че ще го почвам.Оставих си любимата Ниагара и се захванах веднага с гълъбите.Тя между другото ме запали и по други гоблени на черна панама .Още довечера започвам друг..:kissyou:

Мммм колко мила картинка, много нежност и изящество има в този гоблен. Трудно е да не се разнежи човек при вида на тези влюбени гълъбчета.:clap::clap::clap:

Браво за гоблена, аз го видях ушит от ge4i1970, много е хубав. Лично аз не съм шила на черна панама, само на тъмно синя, мисля че е по трудно. Поздравления!:-|:clap:

Лелее,колко е красив:clap::clap::clap:Не знам защо,чак ми се насълзиха очите.Преди време бях писала нещо...и този гоблен направо му пасва.
Прощавай ,миличка че ти спамя из прекрасната тема,но не мога да се въздържа и ще го напиша.Това ще е втори стимул за желаещите да го ушият.:kissyou:

Гълъб и бяла гълъбица,
в небето щастливо летят
но не,защото са с крила,
а любовта прелива в малките им сърчица.

Гълъбът изчаква свойта гълъбица,
оглежда се и търси
свой дом къде да изгради
и с най голямата любов да я дари.

Браво,страхотен е станал.Хвърлила съм му и аз око,но за сега е в бъдещите ми планове.Продължавай все така

:clap:ПОЗДРАВЛЕНИЕ и от мен станал е разкошен ,каквото и да се каже е малко човек трябва само да гледа и се наслаждава -и аз го почвам утре и май ще трябва да си го изберем за емблема на форума ,но как да не го ушиеш толкова е впечатляващ -ти с какви конци го ши ?

Назад