Моята галерия

Зарекло се котето да не яде риба.... :D С тази добра душа как ще удържиш да не шиеш подаръци? Всички са просто чудесни и със сигурност са доставили голямо удоволствие!С нетърпение ще чакам да видя "Ниагара" тук :kissyou:

Достойна гобленарска колекция!!!:loveglasses::clap: И подаръците ти са страхотни!!!:clap::kissyou:

Преди две години бях подарила тези мъничета на снаха ми .Тогава нямаше с какво да ги снимам.Сега тя ми изпрати снимките и реших да ги добавя към галерията си.Двете съм ги показала в самото начало още но сега са в рамка:gipsy:

Абазова, всичко което си ушила е прекрасно, колекцията е впечатляваща и неповторима, а пък снаха ти трябва да се гордее със свекърва като теб.:kissyou:

прекрасна колекция с добре подбрани и трудни гоблени , което ги прави още по-ценни ! Поздравления !:blueflow:

Всичко което си ушила е впечатляващо! Разкошна колекция!:clap::clap::clap:

Едни голяяяямо браво от мен!:clap:Толкова много и толкова красиви гоблени, и повечето за подаръци. Ти просто си 2 в 1 - златни ръце и щедро сърце.:kissyou::kissyou::kissyou:

Възхитена съм от колекцията,на мен няма да ми стигне времето да ушия толкова красоти...май съм като мравка в шиенето имам завършени около 7-8 гоблена и мисля че никога няма да събера смелост да ви ги покажа на фона на тези който виждам на момичетата от форума моите бледнеят.

Браво, Абазова. Виждала съм го на живо (ушит от друга съфорумка). Истинска прелест.

Назад