Моята галерия

браво, колекцията ти от гоблени е невероятна . искрено и благородно ти завиждам. моля те, кажи ми арабското момиче едно към четири ли е шито или с кръстат бод? прекрасни са абсолютно всички гоблени , които си ушила и ти пожелавам още много такива красоти да ушиеш.http://www.goblenite.org/images/smilies/r_s_clap.gif

:clap::clap::clap::clap:
Абазова прекрасно изпълнение и толкова бързо го уши.Браво.А ниагара докъде го докара че нещо те изгубих от хоризонта(:D

:loveglasses:ЛЮБОВ!!! За това се сещам като погледна гоблена !Прекрасен е !:flower:А ,това че е за тебе ,го прави още по-специален!Така де, и ние имаме нужда от време на време да се порадваме на това което творим!:kissyou:

Невероятно красиви са гълъбите!:clap:
Много ги харесах още когато търсех гълъбчета за подарък,но нямах време да ги ушия толкова бързо.Браво!:clap:

Благодаря ви момичета.Много сте мили.Вашите отзиви ме стимулират много . На всички вас :kiss::flowerlove:

Много хубави гълъби,като живи изглеждат,няколко пъти ги гледам,изглеждат като снимка

Има защо да са ти любими гълъбите-прекрасни са и рамката си подбрала перфектно:clap:

Лелееее, къде съм бляла?:uhhhh: Знаеш ми мнението, миличка, но да кажа и тук: НЕВЕРОЯТНИ! :clap::kissyou:

Назад