Декупаж - апликации върху стъкло, порцелан...

• Началник на темата Началник на темата Asss
  • Начална дата Начална дата
декупаж

Момичета вие сте невероятни , от нищо нещо.Отскоро случайно ми попадна пред погледа декупажа , но още нищо не ми е ясно .Дайте някой линг за начинещи.Някъде се мажеше с лепило, после катоизсъхне се слага във вода и след това се маха горния слой.Нещо такова беше и не ми стана много ясно.Направо сте върха:clap::clap::thumbup::blueflow:

Момичета вие сте невероятни , от нищо нещо.Отскоро случайно ми попадна пред погледа декупажа , но още нищо не ми е ясно .Дайте някой линг за начинещи.Някъде се мажеше с лепило, после катоизсъхне се слага във вода и след това се маха горния слой.Нещо такова беше и не ми стана много ясно.Направо сте върха:clap::clap::thumbup::blueflow:

Ето тук,много добре обяснено всичко,съвсем за начинаещи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564891.0

Искам и аз да покажа един плах опит в декупажа :стара дъска салфетка и голямо желание-не съдете строго новака:idea:

Браво, момичета!
И аз наскоро си възобнових опитите с декупажа и чета всякакви материали и гледам клипчета по темата.
Браво на Ани - страхотни неща! :clap:
Ще ви следя с интерес

Браво!
Някой да каже какво слагате на бутилките като основа? Има един лак - глас медиум, някой използва ли го? Или с подръчни средства - ако е така, споделете опит

Хубавелка, разгледай тези теми. Има много за четене, но си струва.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153881.380/ това е първата тема, самото начало. Успех. Аз си направих няколко малки декупажчета, които станаха много сладки. Подготвила съм от няколко месеца една миниатюрна тумбеста вазичка; да видим кога ще я подхвана, че си накупих и купища салфетки:D

Диде,кратунките са прекрасни-браво на теб.ако им се резне малко от дръжката ще стане чудна вазичка

искам да споделя за един продукт ако се счита за реклама да се махне лак напукващт тип кракле който се продава в магазините за бои и цената според по вещите в декупажа е много добра 0,5л. (половин литър)-22,00лв
лака тук е качен

Вероятно има от професионалния лак-тогава чисти с мокра кърпа . Ако няма-ще трябва с много внимание, за да не се размаже от по-влажно боята на отделните места

Назад