Декупаж - апликации върху стъкло, порцелан...

• Началник на темата Началник на темата Asss
  • Начална дата Начална дата
Те студентите бяха зимния семестър:) Сега като ги няма мога да се отдам на хобита-нови и стари:)

Чудесни неща показваш!!! И като си помисля, че това е само началото ... И аз започнах с 2 бурканчета, в които си съхранявам мъниста и много ме увлече ... Успешен старт на новото ти занимание!!!!

Наистина се е получила много добре. :clap::clap::clap:
Мисля сега през празниците да се пробвам, но не знам какво ще се получи. Четох, че основата се подготвя като се намаже с бял латекс. Но моята саксия е тъмно кафява. Ако не мога цялата да я облепя дали трябва цялата да я мажа с бял латекс? :confused:

тук пишете за декупажа,но мисля че мога да се включа в темата с нещо по различно-рисунки в/у стъкло.В събота в едно заведение ми взеха акъла тези красоти и съм навита един ден да се опитам да направя нещо подобно. Не можах да не споделя с вас.

Знам ,че не откривам топлата вода но попаднах на интернрт магазинче с разни нещица ,а така също и много идейки могат да се взаимстват http://www.2elshi-shop.com/

тук пишете за декупажа,но мисля че мога да се включа в темата с нещо по различно-рисунки в/у стъкло.В събота в едно заведение ми взеха акъла тези красоти и съм навита един ден да се опитам да направя нещо подобно.
123813532718344463121300091729nOrFqm6DtRtFHvMpcMi0_m.JPG
[/url] Не можах да не споделя с вас.

Много са красиви. Аз вече опитах да рисувам върху стъкло - трудничко е. И един ценен съвет от опит - ако решиш да опиташ трябва да си купиш бои само от една марка, та ако се наложи да ги смесваш да нямаш проблеми. Ако са от различни марки и ги смесиш се пресичат. Успех в новото начинание! :kissyou:

БРАВО и на Зойчето и на Юлето!!!:kissyou:
Май, нова "зараза" ни хвана :D

Здравейте, много красиви неща сте показали в темата! :clap:
Имам един въпрос, изчетох цялата тема и останах с впечатлението, че за декупаж може да се използва хартия за опаковане на подаръци. Вярно ли е това? Тя е гланцирана и доста по-дебела от салфетките, може ли да се работи с нея и истинската декупажна хартия по-тънка и мека ли е или е нещо подобно?
Благодаря

Назад