и аз да покажа

• Началник на темата Началник на темата nvvs
  • Начална дата Начална дата
Много нежен гоблен. Голямо удоволствие ще е да го видим на живо. Сигурна съм,че е още по - красив.

Наде,за пореден път-поздравления!:clap:Прекрасни са станали детелините,надявам се скоро да ги видя и на живо!:loveglasses:

Благодаря ви !!! :kissyou::kissyou::kissyou:

Наде, я сподели колко зелени са сложили тоя път японците :!:

Не бях се замисляла, но след повдигнатия въпрос с една приятелка се хванахме и изброихме : 24 зелени, +/– 2-3 съмнителни,. не заех ,че може да има толква нюанса.

Не бях се замисляла, но след повдигнатия въпрос с една приятелка се хванахме и изброихме : 24 зелени, +/– 2-3 съмнителни,. не заех ,че може да има толква нюанса.

Е сега вече аплодисменти - при тоя труд... :clap: на мен ми изглеждаше целия гоблен не повече от 15-20 цвята, а то... само зелените 24 и отгоре... :bunny:

Други желаещи да шият Фуджико?? :D

За малко да пропусна тази красота :clap::clap::clap:
Невероятен е, многоооооооооо нежен :flower:

Както винаги аз съм на опашката ,и ти както винаги си нанизала перфектни бодчета.:thumbup::clap: Ама много зелено бе ,Наде :cool:

Може да е много зеленото,но пък е толкова нежно и красиво!:heart: Браво,Наде,за новото попълнение!:clap::kissyou::clap:

Много хубав гоблен стана!Поздравявам те! Но кой ще ушие моите три на тази фирма се чудя...

н

:blueflow:Наде, ти изброи зелените цветове, а аз не мога да кажа колко пъти поглеждам това великолепие. Прекрасен е

Много нежно и свежо гобленче:clap::clap:А дали имаше и други от тази серия,мисля ,че съм ги виждала някъде и някога ,но не мога да се сетя?

ПРЕКРАСЕН е станал ! Откога го чакаме!:clap::clap::clap:
В събота ,ще те водя да му избереш рамка!:idea::kissyou:

Леле Наде, ама той като жив този гоблен, ама колко зелено има самоооооооооо. Поздравявам те за сръчността :clap::clap::clap:

Назад