и аз да покажа

• Началник на темата Началник на темата nvvs
  • Начална дата Начална дата
Наде, страхотни са! Особено азиатския мотив. :thumbup:Това в горната част пръчици ли са или е избродирано?

:) чантата готова комплектовка ли е?

:clap: Браво, много са красиви и цветята и бижутата.
Първото гобленче с мънистата и аз съм го почнала, даже остава съвсем малко, но все не остава ред да го довърша, така че ще се любувам на твоето.

Наде, цветята са станали ПРЕКРАСНИ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!:clap::clap:
:confused: Ако искаш ще ти върна "третия" ,за да завършиш колецията! :idea: :kissyou:

Прекрасни са ти мънистените цветя!
Перфектни! Останаха ми очите в тях!
А си представям на живо как блестят - не това човек не може да си го представи!
Трябва да се види!:kissyou:

Ауууууууууу, колко красота имало тук:shock: Аз пак съм проспала хубави неща! Браво!:clap::clap::clap::clap:

albena,rodich,Juli71,lililina,keissi,doris,TDK,Marieta_,margoto66 :kissyou::kissyou::kissyou:
Родич, не са прътчици всичко е шито , но при тази кофти снимка няма как да се види, а чантата е "направа си сам ".
keissi, чакам и твоите цветя.
Доре, мерси и тези двата са ми предостатъчни.

Много ми хареса всичко, което си направила - гоблените с цлетята са изключително свежи и интересни, досега не съм ги виждала. Бижутата ти също са много интересни, явно и това изкуство ти се удава добре. С удоволствие ше посещавам страничката ти, за да видя и следващите красоти.

Ама аз вечно последна разбирам :uhhhh: Цветята наистина са станали страхотни. За сините имах съмнения ,ама сега като ги видях :loveglasses: невероятни са. А за фимото-вече можеш да си откриеш магазин-това е цяла колекция :clap:

Наде,аз пак на опашката,но какво да се прави:kissyou:Толкова чаках да ги видя завършени и пак ги проспах. Прекрасни са !!!:clap::clap::clap:Надявам се скоро да ги видя и на живо!

първия фуджико е готов, както се казва бавно ама славно;):shy2:

Последно редактирано:
Ехаа, имам чувството, че ще си цопна пръстите във водата - толкова истинско изглежда:clap::clap:
Наде, приказка е :kissyou:

Уаааууу браво :clap::clap::clap:този Фуджико ми е на сърце. Следващия път да го носиш да го видя и пипна:idea:

Назад