:clap: Браво, много са красиви и цветята и бижутата.
Първото гобленче с мънистата и аз съм го почнала, даже остава съвсем малко, но все не остава ред да го довърша, така че ще се любувам на твоето.
Прекрасни са ти мънистените цветя!
Перфектни! Останаха ми очите в тях!
А си представям на живо как блестят - не това човек не може да си го представи!
Трябва да се види!:kissyou:
albena,rodich,Juli71,lililina,keissi,doris,TDK,Marieta_,margoto66 :kissyou::kissyou::kissyou:
Родич, не са прътчици всичко е шито , но при тази кофти снимка няма как да се види, а чантата е "направа си сам ".
keissi, чакам и твоите цветя.
Доре, мерси и тези двата са ми предостатъчни.
Много ми хареса всичко, което си направила - гоблените с цлетята са изключително свежи и интересни, досега не съм ги виждала. Бижутата ти също са много интересни, явно и това изкуство ти се удава добре. С удоволствие ше посещавам страничката ти, за да видя и следващите красоти.
Ама аз вечно последна разбирам :uhhhh: Цветята наистина са станали страхотни. За сините имах съмнения ,ама сега като ги видях :loveglasses: невероятни са. А за фимото-вече можеш да си откриеш магазин-това е цяла колекция :clap:
Наде,аз пак на опашката,но какво да се прави:kissyou:Толкова чаках да ги видя завършени и пак ги проспах. Прекрасни са !!!:clap::clap::clap:Надявам се скоро да ги видя и на живо!