и аз да покажа

• Началник на темата Началник на темата nvvs
  • Начална дата Начална дата
за всички които проявяват интерес и най вече за Дорис :greeneye:, част от подаръците които направих

Последно редактирано:
:clap::clap::clap: Колкото повече ти разглеждам колекцията, толкова повече я харесвам и... завиждам.. благородно!

А за подаръчетата какво да кажа?? Ами... аз съм щастливката дето е обрала най-хубавите :gipsy:

Много, много ти благодаря!
Защо мисля, че не видях моето зайче сред нещата, които си показала?... Курдисах го върху секцията в детската, защото страшно добре изпъква върху тъмния махагон, а стените ни са жълти и там се губи. Слагам снимки - нали може - все пак това са твои творби :)

Много си харесвам посланието на големия гоблен: "Вложи цялото си сърце и душа в това, което обичаш"

Ето, пак си изхабих емотиконите!

Игленичето съм овесила на кутията, в която си държа конците и другите дреболийки за гобленчето, което шия - е как може такова съвпадение - цвета е като специално подбиран за нея!!!

Последно редактирано:
да покажа негърката в рамка ,естествено снимката пак не я докарах :(

Последно редактирано:
Смятам ,че е редно и тази ПРЕЛЕСТ да е в тази страни4ка !

БЛАГОДАРЯ за прекрасния подарък НАДЕ! :kissyou::kissyou::kissyou:

А ето и дракона готов и в рамка . Благодаря на st_dobri за схемата.
Добри, спазих точно указанията и дракона е ушит със светещи конци ,но нямам умения за да го снимам как свети в тъмното:(

Последно редактирано от модератор:
Искам да ви се похваля каква голяма изненада получих от Надето за рожденния си ден:

И за да бъде изненадата пълна ,дойде със служебната поща в работата ми. Мислейки ,че са някакви документи започнах да отварям плика. Но като видях през цветната опаковъчна хартия логото на ДМЦ, започна да ми просветва и така ми се разтрепераха ръцете ,че се наложи колежките да ми помогнат.

Наде, златна си :kissyou::kissyou::kissyou:

Благодаря ви :kissyou::kissyou:!!
А сега след дълга и не лека борба най сетне е готова

Страхотна е станала чантата, а толкова време не я показваше в етапи, за да е пълна изненадата! :kissyou:

:shock:...наде, много оригинална идейка за чантата-станала е разкошна.

ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО

най -сетне готови

тази пеперуда мисля, че не съм я показвала

и последно http://nvvs.snimka.bg/hobby/fimo.446903# - първи стъпки в заниманието ми различно от гоблените
понеже много хубаво не е на хубаво/шегичка/ снимките както винаги са под всякаква крититка/това не е шегичка/:(

Последно редактирано:
:loveglasses: Наде, големи красоти ни показваш :clap: аз като фен на цветята старшно харесах новите ти цветни попълнения и сините и червените цветенца са много красиви...този модел с пеперудата е страхотен, а виждам, че си се специализирала в изработката на бижута :loveglasses: :clap: :kissyou:

Колко много красота щях да пропусна, ако не бях надникнала. И бродериите, и бижутата са много свежи и нежни :clap::clap::clap:

Страхотна колекция!:clap::clap:Приказни гоблени,а за мънистените прелести нямам думи!:kissyou:

Ммм да , а на срещите нищо не показваш, нищо не шиеш ,как става тая работа :confused: На мънистата си им хванала цаката много хубави :clap:са станали, а за фимото нямам думи :thumbup:

Наде, пеперудата и цветята за станали много хубави.Бижутата ти от фимо са прелест.Харесаха ми изключително много.

daniel4i, Наде,did_tag, ralli,mimiko,sissak :kissyou::kissyou::kissyou:
daniel4i, чанатата се получи изненадващо добре и много си я харесвам ,жалко ,че не може да се ползва целогодишно.
Наде, благодаря за похвалте , почнах да хващам цаката на работата с фимо ,но още има какво да се желае.
did_tag, благодаря за похвалите!!
ralli, а за мънистените гоблени се запалих покрай твоите .
mimiko, показвам на срещите ,ама толкова бавно ги шия:shy2: ,че си забравила .
sissak, :kissyou: ,нали благодарение на теб се сдобих с оригиналната пеперуда !

Назад