Гоблените на Marji

• Началник на темата Началник на темата marji
  • Начална дата Начална дата
Другарчето ми в коледната игра си получи подаръка, така че вече мога да го покажа и в страничката си::gipsy:

Последно редактирано:
А ето и две коледни дракончета, специален подарък за приятелки по повод Годината на Дракона::idea:

Последно редактирано:
Това май ще са последните подаръци за тази Коледа, че от дребосъци не мога да си завърша големия гоблен.:D Първо късметлийското драконче

И пингвинче, оформено в два различни варианта. Лявото не е поставено още в рамката, но долу-горе това ще представлява:

Най-после завършен! :gipsy:"Im Spreewald" беше последния от серията "започнати и недовършени".

Последно редактирано:
Време е да пораздвижим темичката с няколко подаръка за приятели по различни поводи::gipsy:

Показвам и тук няколко сръчнотийки, които дълго залежаваха недовършени из шкафовете, но благодарение на една от игрите във форума най-после са напълно готови.:idea:

[/URL][/URL]

Последно редактирано:
Най-после и аз да сложа в темичката си нещо от серията готвачи, които толкова много харесвам. Комплектовката имам благодарение на rositsa . Благодаря ти, приятелко!:kissyou:

Един подарък за приятелка

и малко великденски заготовки:

Последно редактирано:
В този слънчев празничен ден , великденското подаръче на Маржи ме зареди с много положителни емоции .

Качвам го в тук ,понеже няма тема за великденски подаръци ,
Насладеде се :greeneye:

Благодаря скъпа приятелко !!! :kissyou::kissyou:

Малко Великденски подаръци за приятели::idea:А букетчето вече е притежание на една именичка с име на цвете.

Последно редактирано:
Да ви покажа още нещо, което уших тези дни. Бродерията е предназначена за сватбата на племенника ми и ще бъде оформена като картичка с джоб за пари.:idea:

Назад