rodich 20 Октомври 2015 #401 Голям празник беше да видим избродиран "Празник" (худ. Мария Илиева) !!!!!!!!!!!
gramoglas 20 Октомври 2015 #402 Заслужена награда!Този гоблен е невероятен,истинска наслада за душата!:clap:
Vili_SS 21 Октомври 2015 #404 :clap::clap::clap: Много красив, много изразителен , да ти проговори. Поздравления за първото място :clap::kissyou:
:clap::clap::clap: Много красив, много изразителен , да ти проговори. Поздравления за първото място :clap::kissyou:
dushkova Гобленар 2 Ноември 2015 #406 Мариянче, отново поздравления!:clap::clap:Това е невероятно труден гоблен и само възхищението е малко да изкажа преклонението пред труда и търпението ти за ушиването му.:kissyou: п.п.Вече може да ми пуснеш Дядо Коледа :shhh:
Мариянче, отново поздравления!:clap::clap:Това е невероятно труден гоблен и само възхищението е малко да изкажа преклонението пред труда и търпението ти за ушиването му.:kissyou: п.п.Вече може да ми пуснеш Дядо Коледа :shhh:
marji 12 Януари 2016 #407 Да пораздвижа малко страничката си с последните си творения за 2015 г. и първите за 2016-та - маймуните, естествено:
Да пораздвижа малко страничката си с последните си творения за 2015 г. и първите за 2016-та - маймуните, естествено:
dushkova Гобленар 31 Януари 2016 #411 Честито! Прекрасни премени!Не питам ,но знам къде са рамкирани .
Lora Kamenova Гобленар 1 Февруари 2016 #415 Много хубави гоблени - особено си харесах този с бутилката вино Рамкирането също е много сполучливо
marji 28 Април 2016 #416 Да покажа и тазгодишната ми серия Великденски творения, както и новата ми страст - колиета с шевици