Гоблените на Marji

• Началник на темата Началник на темата marji
  • Начална дата Начална дата
Още малко коледна красота, но този път за моя дом. :idea:Хиляди благодарности на Sonq за идеята и схемите.:kissyou:

Искам да ви покажа и моята уникална коледна елха, украсена само с бродирани играчки и картички - част от тях мое дело, но повечето - подарени от приятели. :loveglasses:

Завършвам тази година с нещо голичко - "В лъчите на слънцето". Промених малко цветовете в пешкирчето на девойчето, та да отговаря на лилавата спалня на сина...:D Ама на снимката май пак изглежда синьо:confused:

2009-та определено беше успешна година за мен. Не можах да изпълня всичко, което планирах, но не появиха доста непредвидени неща и в крайна сметка ето всичко създадено за една година::idea:
http://marji60.multiply.com/photos/album/564

Последно редактирано:
Днес оформих част от готовите си миниатюрки!:idea:

Последно редактирано:
Благодаря ви, момичета! Голям стимул сте ми! А сега да ви покажа и две по-стари неща, но вече в рамки:idea:

Последно редактирано:
А сега да ви покажа валентинките, които подарих на сина ми и приятелката му - по една за всеки.:idea:

Тази торбичка ще е част от осмомартенския ми подарък за майка ми - за очилата или мобилния телефон. Ето как изглежда отпред и отзад:

А ето го и моят първи сглобен часовник.:idea:

Случайно при една командировка попаднах на този интересен модел китайски часовници, който ми спести шиенето на циферблат.:D

След като картичките ми стигнаха по предназначение, мога да ги покажа и тук. Поне тези, които успях да снимам.

Последно редактирано:
Тази малка закачка е предназначена за офиса на една приятелка::idea:

Себастиан е вече напълно готов. Сега ще си чака другарчето и после ще го дам за рамка:idea:

Последно редактирано:
Ето му ги и другарчетата: Джаспър, Томас и отново Себастиан, но този път с рози. Още се колебая кой от тях да започна, но везните май клонят към Себастиан № 2:confused:

Последно редактирано:
Да покажа и някои готови Великденски подаръци. Е, последното още не е оформено, но до довечера и то ще стане или на картичка, или на яйце.:idea:

И последното е вече оформено:

А ето как изглеждат яйчицата отзад:

Последно редактирано:
За да не хване страничката ми паяжина нека ви покажа моите кухненски мотиви, с които смятам да украся домакински престилки, ръкохватки, кориците на бележници или книги с кулинарни рецепти.:idea:

БЛАГОДАРЯ !!!

Мила Мариянка,благодаря ти от цялото си сърце за невероятната изненада която получих от теб за моят празник:kissyou:Токова положителни емоции и толкова радост ми достави ти и останалите приятелки от форума,че ще получа инфаркт от всички вас.
Такова мило писъмце си ми написала,че го препрочитам и се замислям за много нещица .Страхотна графика на която ще потърся подходяща рамка.Невероятни кухненски аксесоари за кухня с чудесна бродериика,формички за сладки-обичам да се занимавам с куналирия.Уникални модели на Анхор,а даже и бебешки,та нали ни предстои да ставаме баби:DРамчица за мини мотивче ,много вкусотиики ,за да си подсладя живота и не на последно място -картичка с много мили пожелания и иглички с топче на върхът за които си мечтаех отдавна.Ако съм пропуснал нещичко,то моля да ме извиниш,но емоциите надделяват.А сега да ви покажа и красотите от Мариянка

Назад