Искам да ви покажа и моята уникална коледна елха, украсена само с бродирани играчки и картички - част от тях мое дело, но повечето - подарени от приятели. :loveglasses:
Завършвам тази година с нещо голичко - "В лъчите на слънцето". Промених малко цветовете в пешкирчето на девойчето, та да отговаря на лилавата спалня на сина... Ама на снимката май пак изглежда синьо
2009-та определено беше успешна година за мен. Не можах да изпълня всичко, което планирах, но не появиха доста непредвидени неща и в крайна сметка ето всичко създадено за една година::idea: http://marji60.multiply.com/photos/album/564
А ето го и моят първи сглобен часовник.:idea:
Случайно при една командировка попаднах на този интересен модел китайски часовници, който ми спести шиенето на циферблат.
Ето му ги и другарчетата: Джаспър, Томас и отново Себастиан, но този път с рози. Още се колебая кой от тях да започна, но везните май клонят към Себастиан № 2
За да не хване страничката ми паяжина нека ви покажа моите кухненски мотиви, с които смятам да украся домакински престилки, ръкохватки, кориците на бележници или книги с кулинарни рецепти.:idea:
Мила Мариянка,благодаря ти от цялото си сърце за невероятната изненада която получих от теб за моят празник:kissyou:Токова положителни емоции и толкова радост ми достави ти и останалите приятелки от форума,че ще получа инфаркт от всички вас.
Такова мило писъмце си ми написала,че го препрочитам и се замислям за много нещица .Страхотна графика на която ще потърся подходяща рамка.Невероятни кухненски аксесоари за кухня с чудесна бродериика,формички за сладки-обичам да се занимавам с куналирия.Уникални модели на Анхор,а даже и бебешки,та нали ни предстои да ставаме бабиРамчица за мини мотивче ,много вкусотиики ,за да си подсладя живота и не на последно място -картичка с много мили пожелания и иглички с топче на върхът за които си мечтаех отдавна.Ако съм пропуснал нещичко,то моля да ме извиниш,но емоциите надделяват.А сега да ви покажа и красотите от Мариянка