Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Прекрасни неща сте показали, момичета. :clap:
Много поздравления и благодарности и на фотографа, който ни дава възможност да се насладим и ни представя тези красоти в най-добрата възможна светлина. :clap::kissyou:

Чудесни гоблени. Съжалявам, че неможах да дойда. Кога ще е следващата среща? Чакам я с нетърпение.:kissyou:

на последната ни среща Златето каза за нов магазин на конци днес го посетих и ви давам информация за цените:
конците дмс са по 0,95 при Цеца 1лев
анхор по 0,90 -при Цеца 0,95
ариадна по 0,40
край на монопола на Цеца
за тези които ги нямаше магазинчето се намира на ъгъла на ул.В.Левски и П.Евтимий преди доста години там също имаше магазинче за конци и гоблени един дядо продаваше това е до него магазин - момичето което прадава е същото което преди години продаваше конци и гоблени в една къща до механотехникума -много приятно и услужливо момиче ,то също шие гоблени и има представа какво продава познавам го от магазинчето до механотехникума
магазина сега се разработва но има цялага гама на трите марки конци :kissyou:

Ели, аз питах там за панама, но за сега има само на парчета, а на метър само от разграфената.

:kissyou: Да ви сръчкам :) малко...
Кога ще се видим ? Следващата или по-следващата седмица?:?:

Злате, и аз мислех да предложа да се видим, но си мисля, че този месец ще е малко трудно и затова не предложих. Другата седмица ще се почива само един ден, а после покрай 24.05. има пък 4 почивни дни и някои може би ще са извън града за по-дълго. Но ако има желаещи за среща около 24.05. (няма значение кой от почивните дни) аз съм съгласна. :kissyou:

Вени, права си, аз съвсем изключих за празниците.....
Най-добре ще е да решим на 03 или 10 юни да се видим. :kissyou:

Аз съм за 02.06., събота, или 10.06 - неделя. Поне засега по график почивам на тези дни. Ще се радвам да се видим!

Момичета, много искам да се запозная в всички Вас. Когато кажете, няма да пътувам никъде.

Този път срещата ни ще е в заведението под здравната каса. Там не се пуши, но аз съм склонна да се прежаля:D
astera, 10.06. мисля ,че е добре, ако има други предложения и за мястото и за датата пишете. А часът 14.00, мисля, че си е добре.

не се вклучих до сега защото нали съм от "постоянното присъствие" :D
пък и чакам работещите да уточните датата аз съм за здравната каса на дата и час когато решите :kissyou:

Много време има до десети, но настройвайте се, от старите не приемаме извинения за отсъствие, а всеки нов чакаме с радост!:kissyou:

Среща 10.06.2012, от 14.00 часа в кафето под здравната каса!

Назад