Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Устройва ме, ще дойда. Радвам се, че ще има нови попълнения. Мястото остава пицарията на Чайка, нали?

:kissyou:Момичета , моите ангажименти отпаднаха , живот и здраве ще се постарая да присъствам на срещата! Всичко хубаво!:kissyou::kissyou:

Вени спокойно, ще направим "внос" от други градове, щом не можем да искарама от къщите нашите заралияки :D

Ми то що не вземем да дойдем пловдивчанки....:idea: Ей го на 80-90 км. Нищо работа........... само дето колата в момента ми е на ремонт до вторник.............:(

И отсега да напиша, следваща среща 28.10.2012. Мястото и часа, ще уточним допълнително :kissyou:

Много сте хубави, а нещата, които сте показали са невероятни! :clap:

zhak,

Къде рамкира твоите красоти?

Много сте хубави, а нещата, които сте показали са невероятни! :clap:

zhak,

Къде рамкира твоите красоти?

Nana , мила виждам , че си от СтЗ ами ние със свещ търсим гобленарки от СтЗ ,че нали ще сме домакини догодина ела на нашите срещи да се запознаем и ще ти кажа всичко което те интересува :kissyou:

Ето пак изпуснах срещата - бях на сватба. Следващата трябва да дойда непременно. Много красиви ръкоделия сте показали. Следващата среща найстина ли е на 28.10?:D

Последно редактирано:
Nana , мила виждам , че си от СтЗ ами ние със свещ търсим гобленарки от СтЗ ,че нали ще сме домакини догодина ела на нашите срещи да се запознаем и ще ти кажа всичко което те интересува :kissyou:

Ах ти ..... Ще следя темата. :idea:

Момичета, решихте ли къде ще се срещнем след седмица? Интересува ме дали има зона с безплатен интернет наблизо, или не. Ако отговорът е не, ще гледам да ви пратя някои неща на ЛС.

Момичета, решихте ли къде ще се срещнем след седмица? Интересува ме дали има зона с безплатен интернет наблизо, или не. Ако отговорът е не, ще гледам да ви пратя някои неща на ЛС.

Вени зона на безплатен интернет е градината на алана не знам до къде стига тази зона зад слъдкарницата има едно кафене ако и там има може да се срещнем там :kissyou:

Жуже, мисълта ми беше, ако излизате из града и имате набелязани места за новите срещи, да питате имат ли безплатен интернет и където има, да отидем там. А иначе такава зона е и градската градина, но не зная в кое кафене наоколо може да се хване връзка.

В пицария Венеция има, затова предполагам, че и в заведението под здравната каса ще има. Не знам как се казва, но на пазара срещу паркинга в това заведение дето се качваш по стълбите :) също има.

Последно редактирано:
Нали срещата за тази седмица остава? Решихте ли къде ще се съберем? Мислех да предложа по-късен час, но предвид смяната на времето се отказах. Нека си остане обичайния 14,00 ч., а аз ще се постарая да дойда навреме. Хайде, чакам раздвижване по темата, че неделя идва.

Пълна тишина! Щом е така, аз предлагам да се срещнем в заведението под здравната каса. Ако там няма интернет ще се преместим на пазара или някъде другаде, но мисля, че там ще има :)
http://maps.google.bg/maps?sugexp=c...a=X&ei=bDGKUKT2BovZsgbAlYCYBA&ved=0CHcQ_BIwAw
Среща 28.10.2012, от 14.00 часа в кафето под здравната каса.

Надя е ходила до кафето под здравната каса и се е оказало, че не работи....
:confused:

Предлагам да се чакаме в 14.00 часа пред универсалния магазин.

Назад