Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
като гледам "третата младост "-аз Елиза и моята приятелка Пепа ще сме на линия мислете му по-младите , ако ви няма повече няма да идвам - до 14 часа :kissyou:

Аз съм там, мисля, че стана ясно :) Дано да дойдат и от фейсбук нови попълнения!

:uhhhh: Как можах да пропусна срещата,направо ме е яд! Страхотни сте,както винаги.:kissyou:

:kissyou:благодаря ти Вени наистина е само за мен , но едва ли ще става за тези мъници които сега шия а и ако имам такъв стан май няма да стана от леглото то и сега има "гнезденце" от дебелото ми дупе - ами и помощника си го бива :D

Браво на вас, момичета! Избоцкали сте много красиви неща! Продължавайте да ни радвате с уникални творения! :kissyou: за всички от Стара Загора

Момичета, в нашия китен град продават ли някъде пластмасова панама, че не ми се поръчва по интернет?

Уф, знаех си :) Много ще ми се оскъпи, ще търся вариант...

питала съм в магазина на гурко -не продава и аз съм мераклийка за такава разбрах че са на пърче и видях че Оля предлага също разбрах че и в бургаз я има -някой от форума имала магазин - ако си поръчаш аз съм готова да се включа към твоята поръчка и да си поделим транспортните разходи :kissyou:

Жуже, аз съм съгласна! Прати ми линк какво искаш да си поръчаш от 8888бг и направо утре ще го поръчам. Ако някой друг иска да се включи, да пише! :kissyou:

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!!!! Да сте живи и здрави, весели и засмени, нищо че днес Бабата беше малко сърдита. Много ушити красоти и дано се виждаме по-често тази година. :kissyou::flower:

Момичета на мен ми трябват яцата дето са показани .
В Стара Загора не продават ли някъде, знаете ли?

Тази година не съм търсила, не знам, но миналата нямаше. Ако не искаш да си поръчаш по И-нет, най-близо можеш да намериш в Казанлък.

тази година и в СтЗагора има яйца мислех , че Златито ще отговори защото аз открих едно място , а Златито другото- не знам точно адреса но мисля , че ще ме разберете - едното място е до базовото училище близо до офис на м-тел това е магазин за материали за художници там яйцата са големички може би повече от 7 см диаметър на дългата част и май бяха по 0,9 бройката , а другото място е една книжарница след съда посока към аязмото в блока където се плащат общинските данъци за сгради и т.н там се продаваха и топки за коледа сега са заредили и яйца -аз още не съм ги видяла знам го от Златито затова не мога да дам друга информация :kissyou:

Назад